AcasăStiriAdministratieRobu a uitat de studenţi odată cu venirea zăpezii??

Robu a uitat de studenţi odată cu venirea zăpezii??

A venit iarna şi la noi,până aici totul pare a se derula după un scenariu arhicunoscut, dacă ținem seamă că ne aflăm aproape la jumătatea lunii decembrie iar situaţia dupa prima zăpadă lasă mult de dorit, nici nu trebuie sa facem apel la imaginaţie pentru a  vedea cum ar putea arăta oraşul…

În decursul zilei de astăzi, după o perioadă de câteva zile de aşteptare, timp în care doar doi muncitori ai Primariei au deszăpezit într-un final doar o trecere din Complex, un mic grup, format din studente au ieşit cu lopeţile în mână încercând să spargă zăpadă înghețată, pe alocuri transformată în gheață sticloasă.

Trecătorii se întrebau ironic: ”Oare Robu are idee despre starea  Complexului Studenţesc în prezent şi de ce nu face nimic, aşteaptă ca studenţii să îl anunţe faptul că ninsoare a ajuns şi în campusul unde aceşţia locuiesc!?”.

”Până la vacanţă mai avem o săptămână, oare Domnul Primar nu ştie asta sau preferă ca studenţii să facă anumite vizite pe la spitalul Judeţean înainte de plecarea acasă? “se întreabă un student care se îndrepta spre Universitate.

Toţi locuitorii Complexului Studenţesc  aşteaptă ca promisiunile sa fie duse la bun sfârşit, în locul unor răspunsurilor cu privire la diferite probleme pe o pagină de socializare.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente