ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu doreşte demisia directorului RATT! Vezi aici motivele

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În urma sesizărilor făcute de către timişoreni, cu privire la întârzierea mijloacelor de transport şi a lipsei deszăpezirii staţiilor RATT , primarul Nicolae Robu a hotărât: cere demisia lui Ioan Goia, directorul RATT.

Robu a afirRobu doreşte demisia directorului RATT! Vezi aici motivele 1mat că este nemulţumit de lipsa de interes a angajaţiilor RATT de a curăţa staţiile de transport în comun, timişorenii find nevoiţi să facă adevărate acrobaţii pentru a putea trece de mormanele de zăpadă.

Goia nu doar că nu s-a ocupat de deszăpezirea staţiilor RATT, dar a şi aprobat  concediile mai multor şoferi şi vatmani, în această perioadă.

“Nemulţumirile mele au crescut de la o zi la alta şi, drept urmare, îi cer să îşi depună demisia şi să îi transmită această solicitare şi directorului tehnic. Văd în toate staţiile mijloacelor de tansport în comun oameni foarte mulţi aşteptând, ceea ce înseamnă că mijloacele în transport în comun nu au frecvenţa adaptată nevoilor cetăţenilor şi, pe de altă parte, văd staţiile mijloacelor de transport în comun înconjurate de mormanele de zăpadă create prin intervenţia utilajelor” a declarat Nicolae Robu.

Cu această ocazie au aflat şi timişorenii motivul pentru care aceştia aşteptau chiar o oră după mijlocul de transport în comun  : oamenii erau în concedii, iar Goia probabil “la un suc” sau în ţările calde….

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore