AcasăStiriAdministratieRobu doreşte demisia directorului RATT! Vezi aici motivele

Robu doreşte demisia directorului RATT! Vezi aici motivele

În urma sesizărilor făcute de către timişoreni, cu privire la întârzierea mijloacelor de transport şi a lipsei deszăpezirii staţiilor RATT , primarul Nicolae Robu a hotărât: cere demisia lui Ioan Goia, directorul RATT.

Robu a afirmat că este nemulţumit de lipsa de interes a angajaţiilor RATT de a curăţa staţiile de transport în comun, timişorenii find nevoiţi să facă adevărate acrobaţii pentru a putea trece de mormanele de zăpadă.

Goia nu doar că nu s-a ocupat de deszăpezirea staţiilor RATT, dar a şi aprobat  concediile mai multor şoferi şi vatmani, în această perioadă.

“Nemulţumirile mele au crescut de la o zi la alta şi, drept urmare, îi cer să îşi depună demisia şi să îi transmită această solicitare şi directorului tehnic. Văd în toate staţiile mijloacelor de tansport în comun oameni foarte mulţi aşteptând, ceea ce înseamnă că mijloacele în transport în comun nu au frecvenţa adaptată nevoilor cetăţenilor şi, pe de altă parte, văd staţiile mijloacelor de transport în comun înconjurate de mormanele de zăpadă create prin intervenţia utilajelor” a declarat Nicolae Robu.

Cu această ocazie au aflat şi timişorenii motivul pentru care aceştia aşteptau chiar o oră după mijlocul de transport în comun  : oamenii erau în concedii, iar Goia probabil “la un suc” sau în ţările calde….

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente