Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Veste bună pentru studenţii Politehnicii! Vezi ce surpriză li se pregăteşte

- Advertisement -

Universitatea Politehnica din Timişoara vine în întâmpinarea studenţior, dorind  să rezolve o problemă importantă : lipsa parcărilor pentru studenţi.

În urma acestui fapt, conducerea universităţii a decis să construiască o parcare cu două niveluri pe strada Traian Laescu, lângă baza sportivă pe care Universitatea Politehnica o deţine.

Pe acea strada sunt foarte puţine locuri de parcare, aşa că ne-am gândit ca să creem unele noi. Contopirea uneia dintre tribune cu acea parcare ar aduce multe locuri în plus pentru maşini”, a declarat rectorul Universitatii Politehnice din Timisoara, Viorel Serban.

Dacă Primăria Municipiului Timişoara va aproba construcţia, parcarea va fi amenajată sub una dintre tribunele bazei sportive de pe strada Laescu.

Parcarea va avea 215 locuri, iar lucrările de amenajare vor începe în toamna anului 2013.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Solutie este buna, doar ca domnul rector spune „ne-am gandit….”. Acum mai ramane de vazut de unde vor fi fonduri pentru asa ceva si parca vad ca daca se va realiza, se vor pune taxe pentru parcare. Sa pui taxe pentru parcare la studenti este ca si cum ai taxa o pasare ca zboara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore