Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentMiresele anului 2013 şi-au dat intâlnire în Le Cinema

Miresele anului 2013 şi-au dat intâlnire în Le Cinema

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aseară, 14 decembrie, reprezentantele sexului frumos şi-au dat întâlnire în Le Cinema pentru a se bucura de a doua ediţie a evenimentului” La Sposa by Marguerite Fashion Show”.

Evenimentul a fost dedicat mireselor anului 2013, în cadrul său fiind prezentate 20 de rochii de mireasă realizate din materiale nobile.

Premiul cel mare, o rochie de mireasă La Sposa Sadur în valoare de 1.500euro , a fost câştigat de o tânără, care spre surprinderea publicului, a afirmat că rochia o va face cadou.

Barmanii din Le Cinema  au fost cei care au încins atmosfera cu un spectacol inedit, iar gazda invitaţilor la eveniment a fost Aurelia Marcone.

Spaţiul unde s-a desfăşurat prezentarea s-a dovedit a fi prea mic pentru numărul mare de invitaţi, motiv pentru care s-au iscat mici conflicte între aceştia.

Organizatoarele evenimentului au fost Oana Pircea şi Cătălina Chiş.

1 COMENTARIU

  1. Fara indoiala astfel de evenimente pun in valoare frumusetea femeii care imbraca o rochie de mireasa. Nu trebuie sa fii femeie ca sa observi ca totul radiaza in aceste momente, iar femeilor acest moment le aduce un soi de implinire la care viseaza, poate, de cand sunt copile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ai nevoie de o rochie de mireasă şi nu ai găsit-o încă? O poţi câştiga la concursul Salonului Marguerite

Salon Marguerite vă invită vineri, 14 decembrie 2012, în Club Le Cinema, la a...