Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Exclusiv! Comisia Macovei are doar rol consultativ! Partidele din ARD decid dacă cei de pe listă sunt sau nu buni de parlamentari

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
5.1 °
4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °

Exclusiv! Comisia Macovei are doar rol consultativ! Partidele din ARD decid dacă cei de pe listă sunt sau nu buni de parlamentari 1Monica Macovei va anunţa zilele acestea concluziile comisiei care stabileşte integritatea candidaţilor ARD. Aceasta s-a arătat nemulţumită  că printre candidaţi sunt persoane de o calitate morală îndoielnică şi care desfăşoară afaceri cu statul, însă ea nu are drept de veto aşa că s-a supus votului majorităţii. În plus avizul comisiei este pur consultativ, partidul hotărând de fapt dacă cei de pe liste  sunt sau nu buni de parlamentari. Şi atunci mă întreb pentru ce atâta vâlvă? Mai ales că doamna Macovei susţine că a studiat şi  6 ore pe internet antecedentele şi cv-urile fiecărui candidat.

O.T.

Vezi declaraţia Monicăi Macovei despre rolul comisiei Macovei

[jwplayer mediaid=”7028″]

imagine Răzvan Dobrică

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare