Sărbătorile de iarnă se apropie, iar pentru unii comercianţi este oportunitatea perfectă de a face un profit mai mare, chiar şi prin mijloace ilegale .

În data de 13 decembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică-Compartimentul de Combatere a Delictelor Silvice au organizat o acţiune pe raza municipiului Lugoj, vizând combaterea ilegalităţilor în domeniul forestier.

Au fost verificate şi controlate în trafic, 18 autovehicule care transportau  material lemnos şi pomi de Craciun, fiind găsitţi 140 de brazi care nu erau marcaţi cu sigiliu crotal specific şi  10 metri  lemn de foc, fără documente de provenienţă.

Poliţiştii au aplicat două sancţiuni contravenţionale în valoare de 2000 lei fiecare şi au procedat la confiscarea pomilor şi a materialului lemnos.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII

1 COMENTARIU

  1. Absolut in fiecare an astfel de stiri apara in presa si la tv. Intrebarea mea este simpla. Ce se intampla dupa confiscare cu acesti brazi? Unde ajung ei? Sunt cel putin oferiti unor familii sarace cu copii? Sunt oare ei oferiti unor institurii tip camine pentru varstnici? Sau cumva exista vreo procedura de licitatie cu vanzare care dureaza atat de mult incat brazii se usuca pana cand apare vreun cuimparator. Sau…..cine stie la cine ajung!?

Comments are closed.