Aproape 700 de amenzi, date de polițiști șoferilor timișeni

- Advertisement -

Polițiștii rutieriști au ieșit din nou pe străzile din Timiș. Timp de patru zile, aceștia au aplicat aproape 700 de sancțiuni contravenționale șoferilor care nu respectă legea.

„În perioada 09– 12 mai a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare. Astfel, poliţiştii au întocmit  11  dosare penale şi au aplicat 689 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 251 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 90 pentru neutilizarea centurii de siguranţă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Nu au scăpat de amenzi nici pietonii. 71 au fost sancționați de către polițiști, pentru că au traversat strada prin locuri interzise.

Polițiștii au reținut și 88 de permise de conducere, pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea limitelor legale de viteză, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Oamenii legii vor continua aceste acțiuni și în weekend.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img