Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Senatoarea Gorghiu, LISTĂ cu proiecte de care timișenii pot uita după schimbarea premierului Grindeanu

- Advertisement -
Centura de sud a Timişoarei ar putea rămâne doar un proiect uitat prin sertarele unui minister. Este doar una din previziunile sumbre făcute de senatoarea PNL Alina Gorghiu după ce premierul Sorin Grindeanu a fost demis de Parlamentul României, ca urmare a unei moţiuni de cenzură.Gorghiu susţine că schimbarea premierului va avea efecte negative pentru județul nostru.

„Noi chiar dacă suntem din partide adverse am privit întotdeauna desemnarea unui prim-ministru din Timiş ca pe o mişcare politică cu potenţial pentru această regiune şi în principal pentru judeţul Timiş. Mă tem însă că dacă PSD va rămâne la guvernare cu un alt prim-ministru, să zicem prin absurd din Teleorman, se va crea o situaţie în care PSD Timiş va fi oaia neagra a PSD. Nu că m-ar interesa asta, dar mă interesează efectele grave asupra dezvoltării judeţului. O astfel de situaţie este cu atât mai gravă, cu atât mai mult cu cât Timişoara este în curs de pregătire pentru momentul în care va fi Capitala Culzurală Europeană. Şi vom trage linie peste câteva luni, dar în mod limpede vorbim de multe proiecte ale judeţului care vor fi date peste cap. Vă amintesc că pe ordinea de zi a şedinţei guvernului care nu a mai avut loc marţi era semnarea unii protocol cu partea sârbă privind deschiderea unui punct internaţional de trecere a frontierei de stat româno-sârbe pe canalul Bega”, a declarat aceasta.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss
Tiberiu Kiss
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore