Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Senatoarea PNL Alina Gorghiu: „Miniştrii PSD sunt un fel de dublură a lui Traian Băsescu”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
0.4 ° C
1.2 °
0.1 °
75 %
7.2kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

Următorul premier al României ar putea fi un liberal. Asta lasă să se înţeleagă senatoarea PNL Alina Gorghiu, care astăzi a făcut o serie de declaraţii pe tema moţiunii de cenzură depuse de PSD , prin care guvernul condus de Sorin Grindeanu a fost demis.

„Foarte mulţi colegi senatori mi-au spus la ce presiuni au fost supuşi şi la ce tentative de racolare au fost supuşi de colegii din PSD. (…) Nu poţi să racolezi parlamentari prin promisiuni, şantaj şi astfel de lucruri doar pentru a vota la o moţiune de cenzură. De asemenea, nu vreau să trec cu vederea peste faptul că suntem singurul partid alături de societatea civilă care am reacţionat ferm la anunţul privind intenţia PSD de a angaja negocieri cu UDMR, negocieri care merg dincolo de limitele constituţionale. (…) Concluzia zilei de ieri este una foarte simplă şi foarte clară PSD nu merită să mai guverneze şi din păcate constat că guvernarea pentru domniile lor este doar o modalitate de a servi interesul personal al domnului Dragnea. (…) PSD a slăbit din această acţiune pe care sunt convinsă că partidul nu şi-a dorit, ci a fost o ambiţie personală a preşedintelui PSD. (…) De ieri toate drumurile duc la preşedintele Klaus Iohannis pentru că decizia în urma propunerii de prim-ministru în urma propunerilor pe care partidele le poate face revine preşedintelui PSD. (…) Practic, miniştrii PSD sunt un fel de dublură a lui Traian Băsescu”, a declarat aceasta.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare