AcasăStiriPanică la Spitalul Judeţean din Timişoara: un tânăr amenință că va sări...

Panică la Spitalul Judeţean din Timişoara: un tânăr amenință că va sări de la etajul doi! Cum intervin pompierii

Panică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara unde un pacient a ieşit pe pervazul etajului al doilea şi a ameninţat că se sinucide. Acesta era internat la secţia de Terapie Intensivă, cu diagnosticul de intoxicaţie cu insecticid. Mai multe echipaje de la pompieri sunt prezente la faţa locului, acolo unde sunt pregătite să intervină. Pe jos a fost întins un covor gonflabil, pentru a preveni o eventuală tragedie.

„Din păcate este vorba despre un pacient tânăr care s-a internat în spitalul judeţean pentru ingestie voluntară de lichide. A fost preluat de către colegii de la Terapie intensivă şi secţia de toxicologie, a fost diagnosticat, a fost tratat, în urma tratamentului a avut o evoluţie favorabilă, dar din păcate având în vedere tulburările pe care le prezintă ne confruntăm cu situaţia pe care o cunoaşteţi. Sperăm ca şi cei de la Pompieri, cei de la Poliţie care sunt competenţi să rezolve această problemă să îl convingă să nu facă gest, pentru că evoluţia în urma intervenţiei medicilor a fost favorabilă şi ar fi păcat să se întâmple ceva din proprie voinţă”, a declarat Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean.

Tânărul a fost convins să intre în salon, după trei ore de discuții cu negociatorii. Acesta ar putea fi dus la Clinica de pe Văcărescu.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente