Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPanică la Spitalul Judeţean din Timişoara: un tânăr amenință că va sări...

Panică la Spitalul Judeţean din Timişoara: un tânăr amenință că va sări de la etajul doi! Cum intervin pompierii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Panică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara unde un pacient a ieşit pe pervazul etajului al doilea şi a ameninţat că se sinucide. Acesta era internat la secţia de Terapie Intensivă, cu diagnosticul de intoxicaţie cu insecticid. Mai multe echipaje de la pompieri sunt prezente la faţa locului, acolo unde sunt pregătite să intervină. Pe jos a fost întins un covor gonflabil, pentru a preveni o eventuală tragedie.

„Din păcate este vorba despre un pacient tânăr care s-a internat în spitalul judeţean pentru ingestie voluntară de lichide. A fost preluat de către colegii de la Terapie intensivă şi secţia de toxicologie, a fost diagnosticat, a fost tratat, în urma tratamentului a avut o evoluţie favorabilă, dar din păcate având în vedere tulburările pe care le prezintă ne confruntăm cu situaţia pe care o cunoaşteţi. Sperăm ca şi cei de la Pompieri, cei de la Poliţie care sunt competenţi să rezolve această problemă să îl convingă să nu facă gest, pentru că evoluţia în urma intervenţiei medicilor a fost favorabilă şi ar fi păcat să se întâmple ceva din proprie voinţă”, a declarat Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean.

Tânărul a fost convins să intre în salon, după trei ore de discuții cu negociatorii. Acesta ar putea fi dus la Clinica de pe Văcărescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...