Poliţiştii-timişoreni-scoşi-şi-azi-la-produs01
foto: Radu Constantin

Aşa cum vă prezentam într-un alt material, poliţiştii de la Rutiera din Timişoara au fost “scoşi la treabă”, marţi, de şeful lor, comisarul Dumitru Urechiatu Domăşnean, aceştia având ordine stricte să oprească în trafic “tot ce mişcă pe două roţi” după ce un motociclist l-a înjurat şi mai apoi l-a lăsat cu gura căscată, plecând de pe loc cu scârţâit de roţi şi înjurându-l bine pe poliţist.

Cu aceeaşi dispoziţie cu care ieri a scos efectivele de poliţie rutieră în stradă a făcut azi acelaşi pas, schimbând doar “ţinta”. De data aceasta “tunurile” poliţiştilor au fost puse pe pietoni în mod special, dar şi pe tot ce mişca “ilegal” pe strada din faţa Centrului Comercial Bega, acolo unde şi-au instalat oamenii legii “cartierul general”. Aceştia au împărţit din nou zeci sau poate chiar sute de amenzi în cadrul acţiunii lor, atât pietonilor, care treceau strada prin locuri nepermise, cât şi bicicliştilor care se deplasau pe linia de tramvai, sau şoferilor care au încălcat codul rutier în zona de acţiune.

De menţionat că nici motocicliştii/mopediştii nu au scăpat de controale, de această categorie ocupându-se comisarul-şef Domăşean în persoană, care, aşa cum se poate observa din înregistrarea video, are o atitudine sfidătoare faţă de timişoreanul de rând care-i atrage atenţia asupra unor situaţii pentru care oamenii legii ar trebui să ia măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.