Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriCum demarează o "razie" a poliţiştilor rutieri? Îl înjuri pe unu şi...

Cum demarează o „razie” a poliţiştilor rutieri? Îl înjuri pe unu şi fugi. Dacă eşti pe motor eşti BOIER! „POLIŢIŞTII” n-au cu ce… FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Nimic nu se compară cu o zi liniştită de marţi! Mai ales dacă eşti poliţist, sau şef-birou la IPJ Timiş – Poliţia Timişoara. Dar când opreşti în trafic un motociclist care te mai şi înjură şi apoi „zboară” de sub nasul tău cu motocicleta pe o roata, parcă îţi vine, probabil, să iei măsuri. Şi s-au luat! „Toţi motocicliştii să vină la mine” pare să fi spus marţi, Domăşnean, care a trăit acest episod pe propria piele.

Zis şi ordonat, apoi făcut. Oamenii legii au ieşit, cu mic, cu mare, în stradă la agăţat „tot ce mişcă pe două roţi”, probabil în speranţa de a prinde personajul injurios, care a insultat „organul”… organul-şef, pardon.

În afara faptului că după scurtă vreme de la demararea acţiunii, poliţiştii au rămas fără procese verbale (din lipsă de fonduri, cică), aparatele etilotest datează de pe vremea când s-a inventat şi roata şi să nu mai menţionăm că dacă fuge un motociclist (care poate atinge viteze de peste 300 de kilometri pe oră) ai noştri poliţişti rămân doar spectatori. Oamenii legii au mai şi descoperit câte una-alta. Un scuterist care nu avea permis de conducere categoria A pe un scuter de 125 de cmc, care a motivat că „la mine în Spania, pot conduce asa ceva cu B-ul”, ceva numere expirate, roşii sau aduse de „afară”.

Bineînţeles că toţi s-au ales cu dosare penale, dar nu asta-i ideea. Unde naiba se duc sutele de mii de lei încasaţi din amenzi în fiecare săptămână? Are vreo legătură cu actuala campanie electorală???

Astăzi, spre exemplu, poliţiştii au fost „scoşi” la agăţat pietoni, de acelaşi Domăşnean, în faţa Magazinului Bega… interesant e că aveau procese verbale…! Şi totuşi, MILIŢIENII EXISTĂ EXISTĂ! Sunt printre noi!

4 COMENTARII

  1. Militieni grasi BESITI CA SI BESINA ALA DE PRESEDINTE !!!! kakamas pe voi de militieni, nu da unu peste voi, cu motorul sa va omoare pe toti o data !!!! jos cascheta :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Amenzi de peste 60.000 de lei date de poliţişti, în câteva ore! Au fost reţinute şi 31 de permise de conducere

Poliţiştii rutieri au acţionat ieri, în intervalul orar 10:00-18:00, atât în municipiul Timișoara, cât...

Ca-n vestul sălbatic! Proprietarii unei exploatații agricole, măcelăriți de hoții de fier vechi care încercau să le dezmembreze o combină de 16 tone

Ieri noaptea, frații Adrian și Dan Coroamă, agricultori de pe raza localității Parța –...

O nouă acțiune de deratizare la Timișoara, în perioada 15-30 noiembrie!

Primăria Timişoara anunță că, în perioada 15 – 30 noiembrie, se va desfășura o...