Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cum demarează o „razie” a poliţiştilor rutieri? Îl înjuri pe unu şi fugi. Dacă eşti pe motor eşti BOIER! „POLIŢIŞTII” n-au cu ce… FOTO

- Advertisement -

Nimic nu se compară cu o zi liniştită de marţi! Mai ales dacă eşti poliţist, sau şef-birou la IPJ Timiş – Poliţia Timişoara. Dar când opreşti în trafic un motociclist care te mai şi înjură şi apoi „zboară” de sub nasul tău cu motocicleta pe o roata, parcă îţi vine, probabil, să iei măsuri. Şi s-au luat! „Toţi motocicliştii să vină la mine” pare să fi spus marţi, Domăşnean, care a trăit acest episod pe propria piele.

Zis şi ordonat, apoi făcut. Oamenii legii au ieşit, cu mic, cu mare, în stradă la agăţat „tot ce mişcă pe două roţi”, probabil în speranţa de a prinde personajul injurios, care a insultat „organul”… organul-şef, pardon.

În afara faptului că după scurtă vreme de la demararea acţiunii, poliţiştii au rămas fără procese verbale (din lipsă de fonduri, cică), aparatele etilotest datează de pe vremea când s-a inventat şi roata şi să nu mai menţionăm că dacă fuge un motociclist (care poate atinge viteze de peste 300 de kilometri pe oră) ai noştri poliţişti rămân doar spectatori. Oamenii legii au mai şi descoperit câte una-alta. Un scuterist care nu avea permis de conducere categoria A pe un scuter de 125 de cmc, care a motivat că „la mine în Spania, pot conduce asa ceva cu B-ul”, ceva numere expirate, roşii sau aduse de „afară”.

Bineînţeles că toţi s-au ales cu dosare penale, dar nu asta-i ideea. Unde naiba se duc sutele de mii de lei încasaţi din amenzi în fiecare săptămână? Are vreo legătură cu actuala campanie electorală???

Astăzi, spre exemplu, poliţiştii au fost „scoşi” la agăţat pietoni, de acelaşi Domăşnean, în faţa Magazinului Bega… interesant e că aveau procese verbale…! Şi totuşi, MILIŢIENII EXISTĂ EXISTĂ! Sunt printre noi!

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

4 COMENTARII

  1. Militieni grasi BESITI CA SI BESINA ALA DE PRESEDINTE !!!! kakamas pe voi de militieni, nu da unu peste voi, cu motorul sa va omoare pe toti o data !!!! jos cascheta :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore