Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTaxa de tranzit, din nou în vederea autorităţilor. Amenzile sunt enorme

Taxa de tranzit, din nou în vederea autorităţilor. Amenzile sunt enorme

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Suma care se achită către Direcţia Fiscală a Primăriei Timişoara de către conducătorii autovehiculelor de mare tonaj care tranzitează Municipiul Timişoara dă acestora mari bătăi de cap.

Conform hotărârii Consiliul Local, din acest an şoferii vehiculelor de transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, care tranzitează Municipiul Timişoara pe traseul Str. Gheorghe Adam (de la intersecţie cu Calea Dorobanţilor) – Str. Avram Imbroane – Str. Aristide Demetriade – Str. Divizia 9 Cavalerie – Str. Amurgului şi retur, plătesc o taxă de tranzit în valoare de 200 lei/tranzitare. Ruta ocolitoare pe acest tronson este Calea Dorobanţilor (de la intersecţia cu str. Ghe. Adam) – DN 6 km 550+060 – centura de nord – Calea Aradului (până la intersecţie cu str. Amurgului) şi retur trebuie să achite taxa de tranzit de 200 de lei pentru fiecare „tură” făcută prin oraş. Nerespectarea hotărârii se sancţionează cu amendă de 2.500 lei.

În urma controalelor efectuate ieri au fost aplicate patru sancțiuni pe str. Amurgului, însă Poliţia Locală Timişoara anunţă că acţiunile continuă şi în perioada următoare pe această linie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare