Taxa de tranzit, din nou în vederea autorităţilor. Amenzile sunt enorme

- Advertisement -

Suma care se achită către Direcţia Fiscală a Primăriei Timişoara de către conducătorii autovehiculelor de mare tonaj care tranzitează Municipiul Timişoara dă acestora mari bătăi de cap.

Conform hotărârii Consiliul Local, din acest an şoferii vehiculelor de transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, care tranzitează Municipiul Timişoara pe traseul Str. Gheorghe Adam (de la intersecţie cu Calea Dorobanţilor) – Str. Avram Imbroane – Str. Aristide Demetriade – Str. Divizia 9 Cavalerie – Str. Amurgului şi retur, plătesc o taxă de tranzit în valoare de 200 lei/tranzitare. Ruta ocolitoare pe acest tronson este Calea Dorobanţilor (de la intersecţia cu str. Ghe. Adam) – DN 6 km 550+060 – centura de nord – Calea Aradului (până la intersecţie cu str. Amurgului) şi retur trebuie să achite taxa de tranzit de 200 de lei pentru fiecare „tură” făcută prin oraş. Nerespectarea hotărârii se sancţionează cu amendă de 2.500 lei.

În urma controalelor efectuate ieri au fost aplicate patru sancțiuni pe str. Amurgului, însă Poliţia Locală Timişoara anunţă că acţiunile continuă şi în perioada următoare pe această linie.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare