16-octombrie-2021
AcasăStiriSportEXCLUSIV Interviu cu Vali Velcea, singurul antrenor neînvins în actuala stagiune din...

EXCLUSIV Interviu cu Vali Velcea, singurul antrenor neînvins în actuala stagiune din primele două ligi de fotbal (repriza a II-a)

Chiar dacă Poli Timișoara a intrat în vacanță, tehnicianul alb-negrilor, Vali Velcea, oferă timișorenilor, prin intermediul www.voceatimişului.ro, o serie de noutăți despre echipa pe care o pregătește, printr-un interviu acordat în exclusivitate portalului nostru, interviu ce continuă azi cu partea secundă, „repriza I” putând fi urmărită AICI.

Reporter: Continuând setul de întrebări, Vali, unde va face echipa cantonamentul de iarnă, ultimii ani fiind prezentă mai mult la Debrecen?
Vali Velcea: Cantonamentul va fi în Antalya, pe o perioadă, cel mai probabil de 18 zile, cel puţin cam asta aş dori eu.

R: De ce Antalya?
VV: Simplu. Pentru că acolo sunt terenuri de o calitate deosebită şi putem întâlni adversari de calibru. Dar mai ales putem face o pregătire apropiată de realitatea din teren, eu fiind un tehnician care preferă genul de pregătire modernă.

R: Dacă vorbim de pregătire, ce mai schimi la acest capitol?
VV: Am schimbat procesul de pregătire, o dată, anul trecut, iar acum o voi face din nou, a doua oară.

R: Revenind la perioada de „fabricare” a echipei, din vară, cum te-ai descurcat cu o serie de jucători noi?
VV: În vară am avut şi 50 de jucători la antrenamente, nu am avut mingi suficiente, echipamentul era împrumutat, nu aveam apă, terenurile erau neîngrijite. plus că nu are rost să mai discutăm de faptul că nu erau bani pentru masa jucătorilor, iar de vitaminizare nici atât. Ăştia au fost primii paşi ai „ACS-ului” către performanţă, iar unii dintre noi au uitat cam reprede. Dar e bine să nu uităm niciodată de unde am plecat.

R: Cu toate problemele astea, şi fără să efectuezi o pregătire centralizată, aşa cum se obişnuieşte mai ales vara, tu ai reuşit să să faci performanţă cu echipa asta…
VV: Da, dar asta, din păcate puţini văd, dar mă bucur că cine a punctat şi lucrul ăsta, bună observaţie.

R: De sărbători ce le urezi fanilor echipei?
VV: Sărbători Fericite tuturor cititorilor site-ului, dar şi celolrlalţi suporteri Poli, multă sănătate şi ŢINEŢI APROAPE DE ADEVĂR!!!

Nu uitați, rămâneți pe voceatimisului.ro surprizele pentru suporterii Poli Timișoara nu se opresc aici.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente