Şunda vrea toate cele trei puncte. Poli joacă luni cu o fostă campioană – Oţelul Galaţi

- Advertisement -

Poli Timişoara pregăteşte cea de-a paisprezecea partidă din această stagiune a Ligii I în condiţii dificile din punct de vedere al efectivului. În jocul de luni, tehnicianul Aurel Şunda nu va putea conta pe suspendaţii Nuno Claro, Nohai, Trandu şi Keita, dar nici pe Poparadu sau Gorobsov care sunt în continuare accidentaţi.

Deşi are infirmeria plină tehnicianul alb-negrilor aşteaptă un rezultat pozitiv de la duelul cu echipa clasată pe poziţia a 14-a, cu 14 puncte, după ce Vasluiul şi-a primit înapoi punctele cu care fusese penalizată. „Ne aşteaptă un meci foarte important, Oţelul şi-a schimbat antrenorul în această săptămână. Am încredere în echipa noastră şi în tot lotul ce-l avem la dispoziţie, chiar dacă avem mai mulţi jucători suspendaţi sau accidentaţi. Sunt convins că vom da tot ce e mai bun din noi pentru a câştiga cele trei puncte, foarte importante pentru noi” a spus Şunda, care consideră că Poli este favorită în această partidă. ”Prima şansă o avem noi, mă bazez pe jucătorii pe care-i avem la dispoziţie” a continuat tehnicianul echipei de pe Bega, care la acest moment ocupă locul 11 în clasamentul Ligii I.

Şunda nu pare că va fi luat pe nepregătite de posibila strategie a noului tehncian gălăţean, neamţul Ewald Lienen. ”Are un stil german, anglo-saxon, de fapt şi Dorinel Munteanu a implementat acolo un stil nemţesc, nu e o noutate pentru cei de la Oţelul. Se pot schimba multe, fiecare antrenor are filozofia lui. O echipă se construieşte în mult timp, dar se poate distruge în scurt timp” a declarat Şunda.

Fundaşul Claudiu Belu, între remarcaţii antrenorului

Antrenoul de la Poli a dezvăluit şi care sunt o parte dintre modificările pe care le încearcă în această perioadă datorită accidentărilor şi suspendările din lot: ”Am fost nevoit să fac improvizaţii. Cred că lucrul cel mai important este ca jucătorul să evolueze pe postul lui natural, deşi în ziua de azi, trebuie să fii polivalent. Toţi jucătorii s-au străduit să-şi îndeplinească sarcinile de joc. Cred că Belu s-a descurcat cel mai bine. Belu se descurcă bine şi ca fundaş dreapta, şi ca mijlocaş central” a conchis Şunda.

Biletele de intrare pentru meciul Poli Timişoara – Oţelul Galaţi se pot achiziţiona prin intermediul www.ktickets.ro (se poate achiziţiona online şi imprima biletul. Plata se face cu cardul), sau de la casieria stadionului ”Dan Păltinişanu” (zona vestiarelor, se poate cumpăra inclusiv sâmbătă şi duminică, între orele 10:00 – 15:00), dar şi de la ”Iulius Mall” – zona scărilor (între orele 10:00 – 20:00, inclusiv în weekend).

Partida dintre Poli Timişoara şi Oţelul galaţi are loc luni, 11 noiembrie 2013, cu începere de la ora 19:30, pe arena Dan Păltinişanu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare