Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Trei tineri au murit iar unul este grav rănit în urma unui accident rutier. Una dintre victime era preşedintele Asociaţiei Judeţene de Baschet

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Potrivit surselor, tânărul, Emanuel Stana, avea 25 de ani şi era preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Baschet Arad, precum şi arbitru divizionar A. De asemenea, alt tânăr care şi-a perdut viaţa în accidentul din Arad era fratele lui Emanuel Stana, în vârstă de 21 de ani, au precizat oficialii FRB.

Conform sursei citate, cei doi fraţi voiau să ajungă în Germania  la mama lor, care, duminică, îşi serba ziua de naştere.Accidentul a avut loc pe centura de Nord-Vest a Aradului, parte din DN 7, după ce autoturismul în care se aflau cei patru tineri cu vârste cuprinse între 24 şi 27 de ani s-a răsturnat pe marginea drumului, pe câmp.Martorii accidentului au declarat poliţiştilor că maşina circula cu viteză, iar la un moment dat şoferul a pierdut controlul volanului.Tânărul rănit a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, având traumatisme ale organelor interne şi fracturi, iar medicii afirmă că starea sa este gravă, dar stabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare