Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Velcea vrea trei puncte şi de pe terenul celor de la Luceafărul. Poli joacă sâmbătă la Sânmartin

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Velcea vrea toate cele trei puncte de la Luceafărul Oradea. Partida de sâmbătă poate „întări” gura de oxigen luată de Poli ca urmare a victoriei din etapa trecută cu Damila Măciuca.

Luceafărul Oradea – Poli Timişoara se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, iar tehnicianul alb-negrilor a prefaţat această întâlnire.

Deplasare importantă în acest weekend pentru Poli Timişoara. Bănăţenii urmează să joace la Sânmartin cu Luceafărul Oradea. Tehnicianul Valentin Velcea a „dezvăluit” starea de spirit din lot: „Victoria cu Damila a fost o gură de oxigen importantă pentru echipă. Aş vrea să cred că în meciurile care vor urma vom lua toate cele trei puncte puse în joc. Dar asta nu se poate face decât cu concentrare maximă, nu cu automulţumirea rezultatului făcut în ultimul meci. Trebuie să avem în continuare un plus de determinare faţă de adversar, cu un plus de voinţă de la meci la meci. Să avem mai departe această unitate de grup, care va trebui îmbunătăţită pentru realizarea obiectivului propus” a spus Velcea.

Tehnicianul alb-negrilor a evidenţiat şi proiectul bihorenilor: „Luceafărul e o echipă foarte bună pentru Liga a II-a, au jucători tineri, lotul e în transformare. Eu aş evidenţia curajul celor de la Luceafărul şi proiectul lor frumos de a creşte tinerele talente. Este o formaţie care datorită tinereţii şi voinţei poate să pună probleme oricărei alte echipe” a spus Velcea despre adversarul de sâmbătă.

Singurul absent cert din lot, alături de indisponibilul Enciu, este fundaşul Redjepi, suspendat: „Starea de sănătate e aceeaşi, cu Enciu care se apropie de recuperare. Redjepi, suspendat, va sta. Probabil că în lotul care se va deplasa mâine la Oradea vom coopta încă un tânăr din propria noastră pepienieră. Îl doresc să-l văd cât mai repede jucând, depinde numai de el. Este vorba de Bocşan”, a spus Velcea.

Antrenorul s-a arătat măgulit de reacţia echipei care, după golurile marcate Damilei, s-a dus spre banca tehnică pentru a sărbători alături de staff: „S-a format un grup bun, din multe puncte de vedere. Aici aş sublinia atitudinea, fără de care nu se poate realiza nimic. E clar că pentru un antrenor este un sentiment în plus, atâta timp cât jucătorii îl agreează şi-l aduc alături la bucuria reuşitelor. Colectivul nu e format doar din jucători, e şi staff-ul meu, unul profesionist. Fără să excludem conducerea clubului, care se ridică şi ea la nivelul aşteptat, asigurând condiţiile necesare performanţei” a conchis Velcea.

Luceafărul Oradea – ACS Poli Timişoara se joacă sâmbătă, începând cu ora 11:00 pe arena din localitatea bihoreană Sânmartin.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare