VIDEO/FOTO Nu avem „faţă” de europene. Poli Timişoara 2-3 Pandurii Tg. Jiu

- Advertisement -

Etapa a XII-a a fost cu ghinion pentru nou-promovata de pe Bega. Poli a pierdut o partidă pe care a avut-o „în mână”. Elevii lui Velcea au jucat fotbal, dar s-au împiedicat de o formaţie care venea în Banat după o înfrângere usturătoare la Fiorentina, în Europa League (scor 3-0 în favoarea italienilor).

Deşi au început cum nu se putea mai bine partida, Szekely deschizând scorul, cu noroc, în minutul 6, alb-negrii ratează „desprinderea” după ce acelaşi golgheter bănăţean rata voleul de la circa şapte metri de poarta lui Stanca. Bucuria nu a ţinut prea mult, mai ales că centralul a decis să prelungească prima repriză puţin mai mult, poate, decât trebuia, iar în minutul 45+2, gorjenii aveau să restabilească egalitatea.

Pauza a adus şi prima înlocuire în „11”-le lui Şunda, Popovici rămânând la cabine, locul său fiind luat de tânărul Bărbuţ. După o serie de ratări în dreptul oaspeţilor şi pe principiul „ocazile se răzbună”, Poli avea să treacă din nou în avantaj în minutul 76, la capătul unui contraatac purtat de fundaşul Claudiu Belu, care trimite mingea la „vitezistul” Bărbuţ, iar piticul înscrie pentru 2-1. Bucuria bănăţenilor avea să dureze doar patru minute, pentru că oltenii făceau 2-2 prin „românul” Eric de Oliveira, care profită de o greşeală în apărarea improvizată de Şunda. După alte patru minute, Pandurii reuşesc să înscrie şi golul trei, prin DiStefano, intrat în minutul 71, iar „Profesorul” Pustai şi-a făcut bine calculele de această dată.

[responsive_youtube

Poli Timişoara: Nuno Claro, Nohai, Petrovici, Petre, Poparadu (min. 53 – Marovici), Belu, Trandu, Popovici (min. 46 – Bărbuţ), Gorobsov (min. 38 – Boldea), Nanu, Szekely. Antrenor: Aurel Şunda.

Pandurii Tg. Jiu: Stanca, Momcilovici, Paraskevas, Mamele, Unguruşan, Anton, Breeveld, Dos Santos (min. 61 – Ciucur), Eric, Buleică (min. 77 – Nicoară), Matulevicius (min. 71 – DiStefano ’71). Antrenor: Cristi Pustai.

Pentru Poli urmează o dubşă-deplasare grea, la Bucureşti pentru meciul de Cupă, cu Steaua, iar apoi la Ploieşti, pentru a da piept cu echipa timişoreanului Contra în etapa a XIII-a a Ligii I. Pandurii rămân la Timişoara pentru partida de marţi, din Cupa României, contra celor de la Ripensia, surpriza din Liga a V-a a actualei ediţii de Cupa României.

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img