Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

“Dovleacul Roz”, eveniment caritabil la Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
86 %
3.1kmh
75 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Echipa de organizatori şi voluntari ai Campaniei „Help25” derulează petrecerea “Dovleacul Roz”, un eveniment caritabil ce va avea loc în data de 30 octombrie, începând cu orele 20:00, în cadrul clubului Porto Arte. Timişorenii vor fi „întâmpinaţi” cu peste 100 de dovleci roz, împodobiţi şi ornaţi într-un mod aparte. Bostanii vor putea fi achiziţionaţi de cei mai generoşi dintre participanţi printr-o donaţie.

De asemenea, de la ora 21:00 va avea loc o licitaţie în scop caritabil, ce va fi urmată de un concert live susţinut de Trupa FM.
Campania „Help25” a demarat în 1 octombrie 2013 şi este o campanie destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, având ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesare achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare