Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Dovleacul Roz” se întoarce la Timișoara pentru a lupta împotriva cancerului la sân

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Implementarea unui program de informare și diagnosticare a cancerului la sân, acesta este scopul evenimentului caritabil „Dovleacul Roz”, care va avea loc la sfârșitul lunii și va fi la cea de-a treia ediție în Timișoara. Acțiunea va începe pe data de 24 octombrie, la Iulius Mall, acolo unde se vor putea găsi mulți dovleci roz, la un stand special amenajat în zona destinată copiilor.

Dovlecii vor fi pictați și înfrumusețați de mai mulți artiști timișoreni. Cei care vor dori să susțină campania Help25 și, de ce nu, să plece cu un dovleac acasă, poate dona o sumă de bani în urna ce va fi amplasată la acel stand.

În data de 29 octombrie, de la ora 19.00, va urma partea tradițională a evenimentului, la Hotel Timișoara, acolo unde invitata serii va fi Simona Amânar, ambasadoarea campaniei. Pe lângă aceasta vor mai fi Maria Simion, prezentator Antena Stars, care va întreține atmosfera, dar și designerul Wonder Lolita sau Cătălin Cazacu, sportiv și ambasador BMW Motorrad brand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...