Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

„Dovleacul Roz” se întoarce la Timișoara pentru a lupta împotriva cancerului la sân

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Implementarea unui program de informare și diagnosticare a cancerului la sân, acesta este scopul evenimentului caritabil „Dovleacul Roz”, care va avea loc la sfârșitul lunii și va fi la cea de-a treia ediție în Timișoara. Acțiunea va începe pe data de 24 octombrie, la Iulius Mall, acolo unde se vor putea găsi mulți dovleci roz, la un stand special amenajat în zona destinată copiilor.

Dovlecii vor fi pictați și înfrumusețați de mai mulți artiști timișoreni. Cei care vor dori să susțină campania Help25 și, de ce nu, să plece cu un dovleac acasă, poate dona o sumă de bani în urna ce va fi amplasată la acel stand.

În data de 29 octombrie, de la ora 19.00, va urma partea tradițională a evenimentului, la Hotel Timișoara, acolo unde invitata serii va fi Simona Amânar, ambasadoarea campaniei. Pe lângă aceasta vor mai fi Maria Simion, prezentator Antena Stars, care va întreține atmosfera, dar și designerul Wonder Lolita sau Cătălin Cazacu, sportiv și ambasador BMW Motorrad brand.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore