AcasăStiriPoliticaFlorin Bîrsășteanu: „Practic, acest Congres a resetat partidul, i-a dat aripi pentru...

Florin Bîrsășteanu: „Practic, acest Congres a resetat partidul, i-a dat aripi pentru viitor” VIDEO

Congresul PSD din această lună a finalizat, în sfârșit, alegerea unei noi echipe și, totodată, a adus în discuție implementarea criteriilor de integritate pentru partid, prin care social democrații doresc să își recâștige încrederea în oameni. Florin Bîrsășteanu vede acest demers ca o unică soluție pentru a crește din nou în ochii electoratului.

„S-a vehiculat ideea de implementare a criteriilor de integritate pentru partid, care trebuie să fie aplicate în selecția liderilor și a celor pe care-i susținem. Este necesar un cod de conduită morală, etică, ca o singură soluție de a face posibil un proces de recâștigare a încrederii oamenilor în partid și în ideile social-democrate”, a spus deputatul PSD, Florin Bîrsășteanu.

De altfel, în privința social democratului, echipa nou formată după Congres, este una mult mai atractivă. „Practic, acest Congres s-a finalizat cu alegerea unei noi echipe, una mult îmbunătățită, tânără, de perspectivă. Prin implementarea la alegeri a disocierii funcției de președinte de consiliu județean PSD cu cea de vicepreședinte, practic s-au creat premisele unei structuri mai interesante, mai noi, astfel încât vicepreședinții să fie degrevați de alte sarcini organizatorice la nivel de județ ca să se poată focusa pe domeniile care le vor fi repartizate. Congresul a resetat partidul, îi dă noi aripi pentru a aborda perioada care vine, una deloc ușoară având în vedere cele două mari exerciții electorale din vara și din toamna anului viitor”, a conchis Florin Bîrsășteanu.

[responsive_youtube

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente