Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăCandidații PSD pentru alegerile locale au luat startul campaniei electorale în centrul...

Candidații PSD pentru alegerile locale au luat startul campaniei electorale în centrul Timișoarei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Startul campaniei electorale a găsit candidații PSD pentru alegerile locale în centrul orașului. Aceștia au lipit primele afișe pe panoul amplasat în fața Filarmonicii Banatul.

Joi noaptea, la ora 12.00, candidații PSD pentru alegerile locale s-au deplasat în fața Filarmonicii Banatul pentru a lipi primele afișe electorale pentru scrutinul din 5 iunie.

„Încerc să îmi fac o campanie centrată pe necesitățile directe, imediate ale cetățeanului. Încerc să fiu atent la necesitățile cetățenilor și nu la ideile fanteziste ale celor de lângă mine sau la cei care se consideră sfătuitorii primarului. Dacă ești primar, ești al tuturor cetățenilor. Asta înseamnă și a celor din centru, dar mai ales a celor din periferie,unde viața nu este chiar atât de simplă. În toată perioada de precampanie m-am deplasat în foarte multe zone ale orașului și am aflat ce vor oamenii. Timișorenii vor lucruri simple, normale. Vor curățenie, siguranță, condiții bune în spitale și acces în școli, în grădinițe. Sunt lucruri mai importante decât stadioane de 45.000 de locuri și săli polivalente, metrou sau palmieri. Desigur că și florile sunt frumoase, și Parcul Justiției arată bine. Este foarte bine că se fac și aceste lucruri, dar cred că trebuie să schimbăm prioritățile primăriei, care trebuie să fie prioritățile cetățenilor și nu ale primarului”, a declarat Florin Bîrsășteanu, candidatul PSD la Primăria Timișoara.

Alături de el s-a aflat Sorin Grindeanu, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Timiș, dar și restul candidaților pentru Consiliul Local Timișoara și CJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare