Candidații PSD pentru alegerile locale au luat startul campaniei electorale în centrul Timișoarei

- Advertisement -

Startul campaniei electorale a găsit candidații PSD pentru alegerile locale în centrul orașului. Aceștia au lipit primele afișe pe panoul amplasat în fața Filarmonicii Banatul.

Joi noaptea, la ora 12.00, candidații PSD pentru alegerile locale s-au deplasat în fața Filarmonicii Banatul pentru a lipi primele afișe electorale pentru scrutinul din 5 iunie.

„Încerc să îmi fac o campanie centrată pe necesitățile directe, imediate ale cetățeanului. Încerc să fiu atent la necesitățile cetățenilor și nu la ideile fanteziste ale celor de lângă mine sau la cei care se consideră sfătuitorii primarului. Dacă ești primar, ești al tuturor cetățenilor. Asta înseamnă și a celor din centru, dar mai ales a celor din periferie,unde viața nu este chiar atât de simplă. În toată perioada de precampanie m-am deplasat în foarte multe zone ale orașului și am aflat ce vor oamenii. Timișorenii vor lucruri simple, normale. Vor curățenie, siguranță, condiții bune în spitale și acces în școli, în grădinițe. Sunt lucruri mai importante decât stadioane de 45.000 de locuri și săli polivalente, metrou sau palmieri. Desigur că și florile sunt frumoase, și Parcul Justiției arată bine. Este foarte bine că se fac și aceste lucruri, dar cred că trebuie să schimbăm prioritățile primăriei, care trebuie să fie prioritățile cetățenilor și nu ale primarului”, a declarat Florin Bîrsășteanu, candidatul PSD la Primăria Timișoara.

Alături de el s-a aflat Sorin Grindeanu, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Timiș, dar și restul candidaților pentru Consiliul Local Timișoara și CJ Timiș.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Timișoara – de la primul tramvai electric la întâiul mijlocul de transport în comun cu cea mai lungă autonomie din lume

De-a lungul secolelor, în Banat s-au înregistrat nenumărate premiere....

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img