Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

NoiReCream aduce Vintage&Handmade de Valentine’s Day, la Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Timișorenii sunt invitați să ia parte la un nou târg, ”mai frumos și mai inimos decât primul”. Vizitatorii evenimentului vor avea parte de haine create de designeri timișoreni, haine vintage colecționate de pasionații de fashion, accesorii, obiecte vintage și handmade, inimioare dulci și inimioare muzicale, premii de la ”Valentin la roata norocului” și mai ales o atmosfera caldă și plăcută.

Târgul V&H “Valentine’s Edition” va avea loc pe parcursul a doua zile, 14-15 februarie 2015, la Porto Arte. ”Pentru că tot timpul aducem ceva nou, în cadrul târgului pregătim ateliere, un concert jazz&swing, iar cei de la Porto Arte fac ceva bun la ceaun!” dau asigurări organizatorii evenimentului.

Vor fi sesiuni de Make-up și Hair Styling, oferite de Charme de Ralu, în cadrul cărora fetele pot afla micile secrete ale machiajului și cum sa iși coafeze parul. Cel mai interesant atelier îl ofera cei de la Tourmaline Boutique! PAINT YOUR BAG! Dacă v-ați plictisit de gențile din garderobă, pe parcursul ambelor zile ale Târgului, între orele 12:00-16:00, fetele vor face un “makeover” a poșetelor dumneavoastră. Pentru a vă înscrie la acest atelier cei interesați sunt rugați sa trimită un mesaj pe pagina de Facebook a organizatorilor evenimentului.

A doua zi a Târgului, pentru a încheia un weekend special, cei de la Jazz&Swing ne vor încânta cu liniile lor melodice printr-un Teaser Concert care începe la ora 17:00! Acest Teaser Concert este un pre-event pentru concertul din 8 martie de la Muzeul de Artă Timișoara.

Jazz&Swing este compus din Vadim Cruscov (voce), Horia Făgărășanu (piano), Johnny Bota (standup bass), Szabo Csongor-Zsolt (drums&percussion).

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare