17-octombrie-2021
AcasăStiriEducatieTârg de job-uri pentru Persoane cu Dizabilităţi, la Timişoara

Târg de job-uri pentru Persoane cu Dizabilităţi, la Timişoara

Timişoara va fi gazda unui Târg de Joburi pentru Persoane cu Dizabilităţi din Regiunea Vest, eveniment organizat în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş şi cu Asociaţia Handicapaţilor Fizic – Lugoj. Evenimentul va avea loc în 8 noiembrie 2012, începând cu ora 11:00, la Casa Adam Muller Guttenbrunn.

Târgul de Joburi pentru Persoane cu Dizabilităţi din Regiunea Vest, este susţinut de Federaţia ONPHR – Organizaţia Naţională a Persoanelor cu Handicap din România, în parteneriat cu ASSOC – Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială, C.N.P.D. – Confederaţia Naţională a Persoanelor cu Dizabilităţi (partener transnaţional – Grecia), CREFOP – Fundatia „Centrul de Resurse pentru Educaţie şi Formare Profesională” şi SC Euro Link Consultants, prin proiectul „RESCUE – Înfiinţarea unei Reţele de Economie Socială destinată integrării profesionale a persoanelor cu dizabilităţi, pornind de la experienţe şi bune practici în Uniunea Europeana”, ID 57994, proiect finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axă Prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, DMI 6.1. „Dezvoltarea economiei sociale”.

Evenimentul va avea loc la Casa Adam Muller Guttenbrunn din Timişoara, joi, 8 noiembrie 2012, începând cu ora 11:00.

Proiectul „RESCUE” are ca obiectiv major dezvoltarea mecanismelor şi instrumentelor necesare sprijinirii persoanelor cu dizabilităţi pentru integrarea/reintegrarea pe piaţa muncii. Astfel, proiectul oferă oportunităţi pentru participarea persoanelor cu dizabilităţi pe o piaţă a muncii modernă, flexibilă şi incluzivă, contribuind în acelasi timp şi la îmbunătăţirea cadrului instituţional şi legislativ.

Persoanele cu dizabilităţi interesate să participe la acest eveniment sunt rugate să aibă în posesia lor copii după BI/CI şi după certificatul de încadrare în gradul de handicap.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente