anivers_batrani

Centrul de zi pentru persoane vârstnice “Sfinţii arhangheli Mihail şi Gavril” organizează Joi 8 noiembrie un eveniment de celebrare a 10 ani de funcţionare. Eveniment unde sunt invitati sponsorii centrului, oficialităţi locale, colaboratori ai Serviciului pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice – Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara, beneficiarii centrului de zi pentru persoane bolnave de Alzheimer “Sfinţii Constantin şi Elena, ai clubului pensionarilor “Buna Vestire”, şi cei de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Timişoara.

Pentru locuitorii centrelor şi invitaţii acestora s-a pregătit un scurt program artistic ce va avea loc în cadrul evenimentului de aniversare.

Centrul de zi Sf.Arh.Mihail si Gavril se află în Timişoara, pe strada Sever Bocu nr.44/A şi acordă servicii sociale pentru 40 de persoane vârstnice. În cadrul centrului sunt angajaţi asistenţi sociali, psihologi, kineto-terapeuţi, precum şi un medic specialist în medicină generală şi un asistent medical  pentru ajutorarea vârstnicilor ce locuiesc în acest centru de zi.

Codruţa Oprean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.