Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Program artistic cu ocazia aniversării Centrului „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.9 ° C
22.3 °
19 °
44 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Centrul de zi pentru persoane vârstnice “Sfinţii arhangheli Mihail şi Gavril” organizează Joi 8 noiembrie un eveniment de celebrare a 10 ani de funcţionare. Eveniment unde sunt invitati sponsorii centrului, oficialităţi locale, colaboratori ai Serviciului pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice – Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara, beneficiarii centrului de zi pentru persoane bolnave de Alzheimer “Sfinţii Constantin şi Elena, ai clubului pensionarilor “Buna Vestire”, şi cei de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Timişoara.

Pentru locuitorii centrelor şi invitaţii acestora s-a pregătit un scurt program artistic ce va avea loc în cadrul evenimentului de aniversare.

Centrul de zi Sf.Arh.Mihail si Gavril se află în Timişoara, pe strada Sever Bocu nr.44/A şi acordă servicii sociale pentru 40 de persoane vârstnice. În cadrul centrului sunt angajaţi asistenţi sociali, psihologi, kineto-terapeuţi, precum şi un medic specialist în medicină generală şi un asistent medical  pentru ajutorarea vârstnicilor ce locuiesc în acest centru de zi.

Codruţa Oprean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare