AcasăStiriCulturaProgramare suplimentară a spectacolului Meteorul, după ce Teatrul Național din Timișoara a...

Programare suplimentară a spectacolului Meteorul, după ce Teatrul Național din Timișoara a devenit din nou neîncăpător. Când va avea loc

La fel ca și anul trecut, atunci când publicul umplea până la refuz cele trei săli ale Teatrului Național din Timișoara, spectacolele jucându-se aproape de fiecare dată cu casa închisă, și noua stagiune începe en fanfare. Dacă biletele pentru avanpremiera spectacolului Meteorul de Friedrich Dürrenmatt, din 15 septembrie, s-au epuizat în 10 zile, cele pentru premieră au fost literalmente devorate de către timișoreni cu mai bine de o săptămână înaintea reprezentației de pe 27 septembrie.

După o astfel de cerere, conducerea Naționalului timișorean a luat decizia de a veni în întâmpinarea pasionaților și a decis să răspundă cererii spectatorilor prin programarea unei reprezentanții suplimentare a Meteorului, care va avea loc sâmbătă, 26 septembrie.

Meteorul este una dintre cele mai cunoscute comedii ale scriitorului și dramaturgului elvețian  Friedrich Dürrenmatt. În spectacolul Teatrului Național, regizorul Mihai Măniuțiu face echipă cu actorii Marian Râlea, , Ion Rizea, Claudia Ieremia, Cristina König, Florin Ruicu, Cătălin Ursu, Alecu Reus, Mirela Puia, Călin Stanciu jr., Benone Viziteu, Dana Borteanu, Robert Copoț, Costel Tovarnițchi, Raul Lăzărescu și Ștefan Roman, cu muzicienii Sorina Savii și Bogdan Cotârță, scenograful Adrian Damian, compozitoarea Ada Milea, coregrafa Vava Ștefănescu și light-designerul Lucian Moga.

Biletele pentru reprezentația din 26 septembrie s-au pus în vânzare la Agențiile Teatrului Național,  Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, în Parcul Civic, orar marți – duminică, orele 11 și 19, și online,  pe www.tntimisoara.com.

Sursă foto: Adrian Pîclișan

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente