Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCantitate ÎNSEMNATĂ de cannabis, descoperită după percheziții efectuate în Periam

Cantitate ÎNSEMNATĂ de cannabis, descoperită după percheziții efectuate în Periam

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Timiș și procurorii D.I.I.C.O.T. au făcut o captură însemnată de droguri. Împreună cu polițiștii din cadrul Secției 12 Rurale Periam, aceștia au ridicat nu mai puțin de 5,5 kg de masă verde de cannabis.

În urma celor două percheziții efectuate pe raza localității Periam, ieri, 17 septembrie, s-au găsit mai multe plante, aflate la maturitate, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 41 de ani. Întreaga cantitate de droguri a fost ridicati de oamenii legii, în vederea continuării cercetărilor.

Autoritățile continuă cercetările față de cel în cauză, aflat sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de Legea 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, pentru audieri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare