ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cantitate ÎNSEMNATĂ de cannabis, descoperită după percheziții efectuate în Periam

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Timiș și procurorii D.I.I.C.O.T. au făcut o captură însemnată de droguri. Împreună cu polițiștii din cadrul Secției 12 Rurale Periam, aceștia au ridicat nu mai puțin de 5,5 kg de masă verde de cannabis.

În urma celor două percheziții efectuate pe raza localității Periam, ieri, 17 septembrie, s-au găsit mai multe plante, aflate la maturitate, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 41 de ani. Întreaga cantitate de droguri a fost ridicati de oamenii legii, în vederea continuării cercetărilor.

Autoritățile continuă cercetările față de cel în cauză, aflat sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de Legea 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, pentru audieri.

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore