Conform unui proiect legislativ, cei care comit acest gen de fapte nu ar trebui să mai iasă din puşcărie niciodată.

În fiecare an, sute de copii români sunt abuzaţi sexual. Mai mult, din cauza legislaţiei permisive, o mulţime de infractori străini i-au traumatizat pe micuţii din ţara noastră, ba chiar mai mult, un cetăţean norvegian suspectat de pornografie infantilă şi act sexual cu minori, a fost reţinut, acum o săptămână, de procurorii DIICOT.

Bărbatul e bănuit că ar fi molestat nu mai puţin de 10 copii din Bucureşti, majoritatea dintre cei mici având deficienţe de auz sau de vorbire. Şi cum aceasta e doar una din miile de nenorociri provocate de astfel de oameni, politicienii români vor să ia măsuri ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. După alegerile europarlamentare, aleşii vor depune un proiect legislativ prin care cei care comit violuri, crime cu premeditare sau abuzează fizic minori să fie închişi pe viaţă.

“Este inadmisibil ca astfel de bestii umane să stea în mijlocul nostru. Aceşti indivizi, scapă, în cele mai multe cazuri, cu doar câţiva ani de detenţie şi revin în societate, unde pot comite din nou faptele pentru care au stat închişi. Ar trebui ca aceste animale să stea toată viaţa după gratii”, susţine UNPR-istul Constantin Popa, unul dintre senatorii care lucrează la acest proiect, scrie Libertatea.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here