Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

România se pregăteşte să introducă LEGEA care bagă PEDOFILII în PUŞCĂRIE, pe VIAŢĂ!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Conform unui proiect legislativ, cei care comit acest gen de fapte nu ar trebui să mai iasă din puşcărie niciodată.

În fiecare an, sute de copii români sunt abuzaţi sexual. Mai mult, din cauza legislaţiei permisive, o mulţime de infractori străini i-au traumatizat pe micuţii din ţara noastră, ba chiar mai mult, un cetăţean norvegian suspectat de pornografie infantilă şi act sexual cu minori, a fost reţinut, acum o săptămână, de procurorii DIICOT.

Bărbatul e bănuit că ar fi molestat nu mai puţin de 10 copii din Bucureşti, majoritatea dintre cei mici având deficienţe de auz sau de vorbire. Şi cum aceasta e doar una din miile de nenorociri provocate de astfel de oameni, politicienii români vor să ia măsuri ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. După alegerile europarlamentare, aleşii vor depune un proiect legislativ prin care cei care comit violuri, crime cu premeditare sau abuzează fizic minori să fie închişi pe viaţă.

“Este inadmisibil ca astfel de bestii umane să stea în mijlocul nostru. Aceşti indivizi, scapă, în cele mai multe cazuri, cu doar câţiva ani de detenţie şi revin în societate, unde pot comite din nou faptele pentru care au stat închişi. Ar trebui ca aceste animale să stea toată viaţa după gratii”, susţine UNPR-istul Constantin Popa, unul dintre senatorii care lucrează la acest proiect, scrie Libertatea.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Nu mor caii când vor câinii! O mie de motive pentru care Dominic Fritz are dreptate în problema migranților din Timișoara

Mereu a fost nevoie să moară cineva, ca statul român să reacționeze. Fără victime,...

Timișoara lui Dominic Fritz, un hub în care migranții s-au măcelărit în plină zi

De luni bune, Timișoara a devenit o placă turnantă pentru valurile de migranți, care...

Camera Deputatilor a votat eliminarea pensiilor speciale, dar nu toate!

Camera Deputaților a aprobat, astăzi, proiectul de lege inițiat de Partidul Naţional Liberal (PNL),...