Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăCiprian Mihok a fost ales președinte al PNȚCD Timișoara

Ciprian Mihok a fost ales președinte al PNȚCD Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

PNȚCD Timișoara are un nou președinte, pe Ciprian Mihok. Acesta a fost ales sâmbătă președinte plin al organizației municipale. Competiția nu a fost grea, Mihok fiind singurul care s-a înscris în cursă.

Astfel, noul președinte a fost ales cu 152 de voturi, iar țărănistul, care până în acest moment ocupa funcția de președinte interimar, a devenit liderul oficial al PNȚCD Timișoara. În continuare, Mihok dorește ca până în 2016 să schimbe fața partidului și să transforme organizația locală în cel mai important pol de putere politică din oraș:

„Bilanţul anului 2012 se încheie abia acum, cel mai mare dezastru în istoria PNŢCD pe plan local îşi culege roadele, anul în care PNŢCD Timiş şi Timişoara nu au reuşit să mandateze niciun consilier judeţean, anul în care am înregistrat cel mai mic scor electoral în oraşul unde s-a semnat Proclamaţia de la Timişoara. Am inclus în moţiunea mea cel mai important obiectiv pe care puteam să mi-l asum -până în 2016 PNŢCD Timişoara trebuie să devină cea mai importantă organizaţie de pe harta partidelor locale. Ani de-a rândul, toate partidele din judeţ s-au temut de organizaţia municipală a PNŢCD”, a declarat Mihok.

La alegeri a participat și președintele PNȚCD la nivel național, Aurelian Pavelescu. Acesta a explicat că pentru o lungă perioadă de timp, organizația țărănistă din Timișoara nu a fost suficient de activă, resimțindu-se în rândul membrilor o anumită inhibiție:

„Am acceptat să existe adunare de alegeri în campania electorală pentru că a fost un eveniment al partidului, astăzi, în cadrul acestui eveniment, am dat nişte mesaje importante. Este important ca la Timişoara să existe o echipă legitimată prin vot. Este un semnal de revenire a partidului şi nu oricum. Pentru o lungă perioadă de timp, organizaţia Timişoara nu a fost suficient de activă, resimţindu-se o anumită inhibiţie. Era nevoie de un suflet şi un suflu nou. Personalităţi ale comunităţii Timişoarei, Timişului, au primit cu interes şi căldură acest mesaj de reconstrucţie a partidului” a încheiat Pavelescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare