Antrenorul BC Timişoara, Dragan Petricevic: E nevoie de ajutoare şi pentru Bosnia şi pentru Serbia

Date:

„Dragi prieteni, vă mulţumesc pentru interesul vostru de a ajuta sinistraţii din Bosnia şi Serbia. Mă bucur că am găsit în voi ceea ce ştiam că voi găsi -suflete mari şi pregătite să-i ajute pe cei pe care nici nu-i cunosc. De fiecare dată când mă duc acasă, la Sarajevo, vorbesc cu mândrie de România, a doua mea ţară şi acum ştiu mai mult ca niciodată că nu vorbesc degeaba! Mâine am să vă anunţ unde puteţi să trimiteţi ajutoare, probabil voi organiza un punct de colectare la Timişoara, dar trebuie să vad care este cadrul legal pentru a face asta. Nu în ultimul rând, doresc să se adune ajutoare şi pentru Bosnia şi pentru Serbia. Viiturile care iau tot ce le stă în cale nu fac diferenţe între naţionalităţi şi religii. Din păcate câteva decenii învăţăm cum să ne apărăm unii de alţii, dar din păcate nu şi cum să ne apărăm de natură! Acţiunea continuă, hai să strângem câteva camioane de ajutoare. Gândiţi-vă cu toţii ce ar fi nevoie, dar vă rog să nu trimiteţi alimente perisabile. Nu vom colecta bani, deoarece pentru asta exista conturile Crucii Roşii din ţările respective” a anuţat Dragan Petricevic, pe Facebook, cu puţin timp în urmă.

Contactat de Vocea Timişului, antrenorul echipei de baschet BC Timişoara, Dragan Petricevic, ne-a dezvuluit care sunt demersurile pe care le are în gând. „Încă nu ştiu unde va fi locaţia până nu vorbesc mâine cu cineva de la Ambasada Bosniei la Bucureşti. Ştiu că se adună deja ajutoare pe la bisericile sârbeşti din Timişoara şi că un punct va fi la restaurantul Yugoslavia, dar eu vreau să gasesc o modalitate să se strângă şi pentru Bosnia, nu doar pentru Serbia. Deocamdată, dacă vreţi să anunţaţi apelul meu către timişoreni să se pregătească să ajute şi chiar doresc să specific că e nevoie de ajutoare şi pentru Bosnia şi pentru Serbia. Viiturile astea, când iau tot ce le stă în cale, nu fac diferenţe între naţionalitate sau religie” ne-a precizat bosniacul Dragan Petricevic.

Vocea Timişului vă ţine la curent cu acest demers al antrenorului care a adus ultimele trofee pe Bega, cu BC Timişoara.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare