Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii de frontieră din Timișoara au ”rupt ușa” contrabandiștilor cu țigări din județul Caraș Severin

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În această dimineaţă, în jurul orei 6:00, poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial ale Poliţiei de Frontieră Timişoara, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraș Severin, au declanşat o acţiune specifică pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de contrabandă și evaziune fiscală.

În prezent sunt în desfăşurare 21 de percheziţii domiciliare la mai multe persoane care locuiesc pe raza județului Caraș Severin, fiind puse în aplicare un număr de 21 mandate de aducere la audieri.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – ai Biroului Teritorial Caraș Severin vor proceda la audierea celor 21 de suspecți, urmând ca faţă de aceștia să fie dispuse măsurile legale după finalizarea audierilor. Documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare