Stoia face DESCOPERIRI ”epocale” la Timișoara. Din nou! FOTO

- Advertisement -

După ce în urmă cu o bună bucată de vreme viceprimarul Timișoarei, Traian Stoia, ”descoperea” o parcare subterană aflată în spatele unor imobile din zona centrală a Capitalei Banatului, ”bătrânelul” o face ”lată” din nou.

Pesedistul a descoperit recent că pe strada Ștefan cel Mare din orașul de pe Bega, Primăria, adică instituția în care își desfășoară activitatea, deține o serie de imobile care, fie sunt într-o stare avansată de degradare, fie se demolează deja datorită ”uitării” cu care sunt tratate de municipalitate.

Începând cu imobilul numerotat cu numărul 2 și până la cel cu 35, sunt foarte multe clădiri care se ”descompun” văzând cu ochii, iar acum au intrat în vizorul lui Stoia, susține social-democratul. ”Este o cladire despre care abia azi am aflat că este a primăriei. Arată groaznic, totul e dărâmat. Am întrebat dacă există responsabili de zona aceasta în primărie, există de toate Uitați-vă la imaginile astea. Acolo locuiesc oameni, nu-s chiriași, stau de capul lor. Soluția este demolarea, trebuie făcut altceva cu terenul. Nu poți să faci ce-a fost înainte, nu ai cum. Cladirea este în zona de protecție a monumentelor istorice, iar în fiecare săptămână cad țigle, locatarii sunt cu tot cu copii” a descris Traian Stoia situația găsită la imobilul cu numărul 35.

Stoia trage și concluziile! “După opinia mea, imobilele care constituie un pericol public ar trebui demolate”, a spus Stoia. ”Trebuie să facem în așa fel încât să nu facem din orașul ăsta niște ruine și să ne plângem că nu am avut ce face. Trebuie luate toate măsurile necesare, inclusiv accesarea de fonduri europene, așa cum s-a mai făcut în Piața Unirii. Trebuie muncit și lucrurile se vor putea rezolva. Sigur, nu într-un mandat, poate în două, în trei, dar trebuie să pornim odată, să începem de undeva” a explicat Stoia în cadrul unei conferințe de presă.

Imagini puse la dispoziția noastră de Primăria Timișoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare