AcasăStiriSocialTrei sirieni au fost prinşi de poliţiştii de frontieră pe câmp. Bărbaţii...

Trei sirieni au fost prinşi de poliţiştii de frontieră pe câmp. Bărbaţii au vrut să „năvălească” în Ungaria

Vineri dimineaţă, extrem de devreme, în jurul orei 3:00, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare a observat trei persoane adulte care se deplasau pe jos spre Ungaria. Cei în cauză au fost reţinuţi la aproximativ 50 metri interior faţă de teritoriul statului vecin, în marginea de vest a localităţii Cenad, în vegetaţia din apropierea frontierei.

Ca urmare a verificărilor efectuate de oamenii legii s-a stabilit că persoanele sunt cetăţeni sirieni cu vârste cuprinse între 20 şi 45 ani care intenţionau să ajungă în Spaţiul Schengen. Cei trei bărbaţi au declarat că s-au deplasat cu autoturisme de ocazie până la Sânnicolau Mare, iar de aici pe jos, peste câmp până în momentul reţinerii şi că au recurs la această metodă pentru că nu posedau viză pentru Spaţiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră le-au întrerupt călătoria şi îi cercetează acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente