Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sofian Precup, șmecherașul care a curmat cu câteva luni în urmă viața unei adolescente, s-a apucat de alte șmecherii. Ce a făcut acesta

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Sofian Precup, țiganul care în urmă cu doar câteva luni îi curma viața tinerei în vârstă de 16 ani, Dora Târziu, lovind-o din plin cu mașina la volanul căreia se dădea în stambă, pare a fi mai bine ca niciodată. După ce a scăpat cu un ușor așa zis arest la domiciliu, acesta s-a reorientat către alte șarlatanii.

Într-o postare a unui cetățean timișean pe grupul PUBLITIM de pe Facebook, în care era atașată o fotografie cu Sofian Precup, în cămașă roz, de cocalar, alături de un alt șmecheraș de cartier, vigilentul cetățean încerca să atenționeze asupra unei posibile înșelăciuni. „Orice a-ți face, nu încercați să cumpărați de la tipii ăștia. Mie au încercat să-mi vândă un HTC One M7, cu camera defectă”, a scris bărbatul pe Facebook.

Reaminim faptul că Sofian Precup, țiganul care a călcat-o pe adolescenta de 16 ani cu mașina și a băgat-o în comă de gradul IV, ca mai apoi să fugă de la locul accidentului, s-a întâmplat la începutul lunii aprilie. După câteva zile, Dora Târziu a intrat în moarte cerebrală, ulterior părinții acesteia fiind de acord să i se preleveze organele. Prin moartea sa, Dora Târziu a salvat alte patru vieți. Dumnezeu s-o ierte !!!

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare