Sofian-Precup-

Sofian Precup, țiganul care în urmă cu doar câteva luni îi curma viața tinerei în vârstă de 16 ani, Dora Târziu, lovind-o din plin cu mașina la volanul căreia se dădea în stambă, pare a fi mai bine ca niciodată. După ce a scăpat cu un ușor așa zis arest la domiciliu, acesta s-a reorientat către alte șarlatanii.

Într-o postare a unui cetățean timișean pe grupul PUBLITIM de pe Facebook, în care era atașată o fotografie cu Sofian Precup, în cămașă roz, de cocalar, alături de un alt șmecheraș de cartier, vigilentul cetățean încerca să atenționeze asupra unei posibile înșelăciuni. „Orice a-ți face, nu încercați să cumpărați de la tipii ăștia. Mie au încercat să-mi vândă un HTC One M7, cu camera defectă”, a scris bărbatul pe Facebook.

Reaminim faptul că Sofian Precup, țiganul care a călcat-o pe adolescenta de 16 ani cu mașina și a băgat-o în comă de gradul IV, ca mai apoi să fugă de la locul accidentului, s-a întâmplat la începutul lunii aprilie. După câteva zile, Dora Târziu a intrat în moarte cerebrală, ulterior părinții acesteia fiind de acord să i se preleveze organele. Prin moartea sa, Dora Târziu a salvat alte patru vieți. Dumnezeu s-o ierte !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here