Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ADIO Dora Târziu! Fata călcată de țiganul cu BMW, sfârșește prin a SALVA VIAȚA altor persoane. Ce se întâmplă cu CRIMINALUL?

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dora Târziu a fost adusă în noaptea de joi spre vineri la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara în comă profundă, de gradul IV, imediat după producerea accidentului în care a fost implicată. Deși avea numai 16 ani, tânăra nu avea nicio șansă de scăpare, datorită leziunilor grave și extrem de puternice suferite după ce un țigan a dat peste ea cu mașina, la Cenad.

Luni seara, Dora a intrat în moarte cerebrală, ceea ce înseamnă că tânăra era susținută ”în viață” numai cu ajutorul aparatelor. Medicii le-au transmis acest lucru și părinților Dorei, pe care i-au informat cu privire la faptul că, dacă sunt de acord, Dora ar putea deveni donator și, implicit, salvator de vieți, prin donarea organelor. Soții Târziu au acceptat propunerea cadrelor medicale, iar pe parcursul nopții sau cel târziu mâine dimineață, acestea vor fi prelevate de medicii care vin special pentru asta de la București și Cluj-Napoca.

Prietenii Dorei Tarziu au realizat astăzi un film în memoria tinerei plecată dintre noi mult prea devreme, la numai 16 ani, asta în timp ce magistrații au stabilit ca Sofian Precup, țiganul care a dat peste fată cu BMW-ul, nu constituie un pericol social, fiind plasat sub arest la domiciliu, asta deși tânărul și-a postat pe contul de Facebook un videoclip din care reieșea faptul că gonea prin localitate, în Anglia, cu 180 de kilometri pe oră.

Este mai mult decât strigător la cer ceea ce se întâmplă în anumite situații cu justiția din țara noastră. Așteptăm să vedem măsurile pe care le vor lua magistrații din Sânnicolau Mare, măcar acum, în al 25-lea ceas! Ar fi interesant de aflat de la judecătorul Adrian Moța, cel care l-a lăsat în libertate pe Precup, ce măsură ar fi luat dacă în locul Dorei Târziu s-ar fi aflat o persoană din anturajul său…

[responsive_youtube

2 COMENTARII

  1. Este regretabil ca respectul fata de tanara este patat de un limbaj pestrit, de latrina, folosit de unii care inteleg sa isi exprime in acest mod furia fata de cele intamplate. Asta este un efect direct al modului in care ati redactat acest material pretins „de presa”. R.I.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Țiganul care a omorât-o pe Dora Târziu, doi ani de pușcărie cu executare. Familia cere mărirea pedepsei

A trecut mai bine de jumătate de an de când Dora Târziu, o adolescentă...

Sofian Precup, șmecherașul care a curmat cu câteva luni în urmă viața unei adolescente, s-a apucat de alte șmecherii. Ce a făcut acesta

Sofian Precup, țiganul care în urmă cu doar câteva luni îi curma viața tinerei...

MOBILIZARE pentru DORA! Fata băgată în COMĂ de țiganul cu BMW are nevoie URGENTĂ de sânge. AJUT-O și tu! FOTO/VIDEO

Dora Târziu, fata în vârstă de doar 16 ani accidentată grav de un țigan...