ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un bărbat, DEPISTAT cu material lemnos, dar fără documente, în Găvojdia. Sancțiuni SERIOASE acordate de către jandarmi în urma controlului din Piața Mehala

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii Secției 6 Rurale Găvojdia au depistat astăzi un bărbat în timp ce transporta material lemnos, fără documente legale. Aflat pe DN6, bărbatul a fost surprins de către oamenii legii cu aproape 9 m3 de material lemnos, care a fost confiscat.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că avizul de însoțire era completat necorespunzător, astfel șoferul fiind sancționat contravențional conform Legii 171/2000, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost predată Ocolului Silvic Lugoj.

Piața Mehala, luată la ochi de către jandarmi

Într-un control efectuat în piața din cartierul Mehala, miercuri, 16 septembrie, de către jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, împreună cu reprezentanți din cadrul Direcției Silvice Timiș și ai Comisariatului de Regim Silvic și Cinegetic Timișoara, au fost confiscați nu mai puțin de 40 de metri steri de material lemnos.

În urma acțiunii care a vizat combaterea transportului de material lemnos fără documente de proveniență, precum și respectarea reglementărilor legale privind depozitul de material lemnos, a documentelor și respectarea condițiilor legale privind intrarea și ieșirea materialelor lemnoase din depozite au fost aplicate alte 8 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 40.000 de lei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore