Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peste 800 de sancțiuni contravenționale au fost acordate de către polițiștii rutieri, într-o nouă acțiune pe raza județului Timiș

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii rutieri au desfășurat în perioada 14-17 septembrie activități în scopul îndeplinirii priorității naționale în domeniul siguranței rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente. Peste 800 de sancțiuni contravenționale, acesta este bilanțul polițiștilor rutieri, după o nouă acțiune pe durata a patru zile, pe raza întregului județ.

282 dintre acestea au fost acordate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, iar alte 48 de permise de conducere au fost reținute în vederea suspendării. Nu mai puțin de 73 de sancțiuni au fost acordate pentru neutilizarea centurii de siguranță, iar 9 dosare penale au fost întocmite pentru infracțiuni rutiere.

Din totalul de 824 de sancțiuni, 168 au fost acordate pietonilor, iar 45 conducătorilor de vehicule pe două roți care nu au respectat prevederile legale privind circulația pe drumuri publice. Ca măsură complementară au fost reținute în vederea suspendării 48 de permise de conducere, 22 dintre acestea fiind pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor. Alte 35 de certificate de înmatriculare au fost retrase.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore