AcasăStiriSocialRAZIE in Piata Mehala: peste 100 de sticle cu bauturi alcoolice contrafacute,...

RAZIE in Piata Mehala: peste 100 de sticle cu bauturi alcoolice contrafacute, depistate de jandarmi

Ieri, jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara au desfășurat o nouă acțiune în scopul prevenirii și combaterii comerțului ilicit. Prada a căzut imediat, oamenii legii punând sechestru pe băuturi alcoolice în valoare de peste 1.000 de euro, expuse la vânzare de doi bărbați.

Duminică, 17 martie 2019, de dimineață, o nouă acțiune a ”trupelor speciale” ale Jandarmeriei, a avut loc în Piaţa Mehala din municipiul Timişoara.

În cadrul raziei au fost depistate două persoane care comercializau produse alcoolice neaccizate. Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor, doi bărbați cu vârsta de 43, respectiv 26 de ani și cu domiciliul în urbea de pe Bega. La controlul efectuat în bagajele acestora, au fost găsite 113 sticle cu băuturi alcoolice neaccizate pe teritoriul României, în valoare de aproximativ 1.000 euro.

Întreaga cantitate de alcool a fost ridicată în vederea confiscării și predată Direcţiei Regionale Vamale Timişoara în vederea luării măsurilor ce se impun.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente