ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

RAZIE in Piata Mehala: peste 100 de sticle cu bauturi alcoolice contrafacute, depistate de jandarmi

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ieri, jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara au desfășurat o nouă acțiune în scopul prevenirii și combaterii comerțului ilicit. Prada a căzut imediat, oamenii legii punând sechestru pe băuturi alcoolice în valoare de peste 1.000 de euro, expuse la vânzare de doi bărbați.

Duminică, 17 martie 2019, de dimineață, o nouă acțiune a ”trupelor speciale” ale Jandarmeriei, a avut loc în Piaţa Mehala din municipiul Timişoara.

În cadrul raziei au fost depistate două persoane care comercializau produse alcoolice neaccizate. Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor, doi bărbați cu vârsta de 43, respectiv 26 de ani și cu domiciliul în urbea de pe Bega. La controlul efectuat în bagajele acestora, au fost găsite 113 sticle cu băuturi alcoolice neaccizate pe teritoriul României, în valoare de aproximativ 1.000 euro.

Întreaga cantitate de alcool a fost ridicată în vederea confiscării și predată Direcţiei Regionale Vamale Timişoara în vederea luării măsurilor ce se impun.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore