Ieri, jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara au desfășurat o nouă acțiune în scopul prevenirii și combaterii comerțului ilicit. Prada a căzut imediat, oamenii legii punând sechestru pe băuturi alcoolice în valoare de peste 1.000 de euro, expuse la vânzare de doi bărbați.

Duminică, 17 martie 2019, de dimineață, o nouă acțiune a ”trupelor speciale” ale Jandarmeriei, a avut loc în Piaţa Mehala din municipiul Timişoara.

În cadrul raziei au fost depistate două persoane care comercializau produse alcoolice neaccizate. Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor, doi bărbați cu vârsta de 43, respectiv 26 de ani și cu domiciliul în urbea de pe Bega. La controlul efectuat în bagajele acestora, au fost găsite 113 sticle cu băuturi alcoolice neaccizate pe teritoriul României, în valoare de aproximativ 1.000 euro.

Întreaga cantitate de alcool a fost ridicată în vederea confiscării și predată Direcţiei Regionale Vamale Timişoara în vederea luării măsurilor ce se impun.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.