Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO Primar PSD, mort de beat la volan. Mihai Petricas risca inchisoarea, pentru alcoolemie URIASA

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul PSD al comunei timișene Parța, Mihai Petricaș, a fost prins băut la volan. Evenimentul a avut loc azi-noapte, în jurul orei 23:30, ca urmare a unui apel telefonic pe numărul de urgență 112.

Primarul ”aburit” al comunei Parța, jud. Timiș, a fost prins băut la volan, ieri, aproape de miezul nopții. Un apel la 112 a informat Poliția că Mihai PEtricaș s-a urcat la volanul unul autoturism Dacia Duster după ce a consumat alcool într-un local din comuna pe care o păstorește.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=CyEsoArKpY0&t=27s]

Cunoscut ca un ”păcimaș” al sticlelor cu conținut alcoolic, Petricaș a fost tras pe dreapta de polițiștii rutieri, fiind pus să sufle în aparatul etilotest, care nu i-a ”dezamăgit” pe oamenii legii: 0,72 miligrame de alcool în aerul expirat.

O parte din ”acțiunea” oamenilor legii a fost filmată de un trecător, Petricaș încercând de mai multe ori să-l intimideze pe cameramanul amator, amenințându-l chiar cu bătaia, de față cu oamenii legii. ”Spectacolul” oferit de primarul social-democrat al comunei Parța l-ar putea costa pe Petricaș o amendă penală, în cel mai fericit caz, dacă nu chiar între 1 și 5 ani de închisoare. Pedeapsa primarului PSD depinde numai de rezultatele analizelor de sânge, acolo unde a fost dus de polițiștii rutieri, azi-noapte, după ”capturarea” edilului.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=3noy4jZDWEw&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore