mihai-petricas

Primarul PSD al comunei timișene Parța, Mihai Petricaș, a fost prins băut la volan. Evenimentul a avut loc azi-noapte, în jurul orei 23:30, ca urmare a unui apel telefonic pe numărul de urgență 112.

Primarul ”aburit” al comunei Parța, jud. Timiș, a fost prins băut la volan, ieri, aproape de miezul nopții. Un apel la 112 a informat Poliția că Mihai PEtricaș s-a urcat la volanul unul autoturism Dacia Duster după ce a consumat alcool într-un local din comuna pe care o păstorește.

Cunoscut ca un ”păcimaș” al sticlelor cu conținut alcoolic, Petricaș a fost tras pe dreapta de polițiștii rutieri, fiind pus să sufle în aparatul etilotest, care nu i-a ”dezamăgit” pe oamenii legii: 0,72 miligrame de alcool în aerul expirat.

O parte din ”acțiunea” oamenilor legii a fost filmată de un trecător, Petricaș încercând de mai multe ori să-l intimideze pe cameramanul amator, amenințându-l chiar cu bătaia, de față cu oamenii legii. ”Spectacolul” oferit de primarul social-democrat al comunei Parța l-ar putea costa pe Petricaș o amendă penală, în cel mai fericit caz, dacă nu chiar între 1 și 5 ani de închisoare. Pedeapsa primarului PSD depinde numai de rezultatele analizelor de sânge, acolo unde a fost dus de polițiștii rutieri, azi-noapte, după ”capturarea” edilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.