ȘOCANT! Marian Vanghelie, urmărit de paparazzii: ”Bă, îl arestăm pe Ghiţă, f***-vă morţii în gură cu Ghiță și cu Ponta al vostru” VIDEO

- Advertisement -

Marian Vanghelie este cunoscut în Partidul Social-Democrat drept un vicepreşedinte din gruparea antiPonta, fiind de notorietate secvenţa de la Congresul din 2005, când Vanghelie alerga prin Sala Palatului să-l bată pe Victor Ponta. De asemenea, între Sebastian Ghiţă, un apropiat al premierului, şi Marian Vanghelie au avut loc mai multe discuţii contondente. Ghiţă a fost acuzat în luna mai de vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă că l-a amenintat cu moartea la telefon. Deputatul PSD se află acum în prima linie a celor care au cerut suspendarea din PSD a lui Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova din cauza discuţiilor purtate despre perioada „post-Ponta”, scrie gândul.info.

Vanghelie, însoțit de actuala sa iubită, Oana Niculescu Mizil, au cinat în oraș alături de soții Mircea și Mihaela Geoană, la un restaurant cu specific asiatic, din București. Părea să fie o seară agreabilă între prieteni, cu bucate alese și cu băuturi fine. La ieșire, un „om de bine” din parcare l-a avertizat pe Vanghelie că a fost surprins de paparazzii. Primarul sectorului 5 a început o anchetă pe cont propriu, convins ca în spatele unui banal material de paparazzi se află o conspirație politică la nivel înalt. Așa că, în timp ce jurnaliștii WOWbiz.ro îi filmau pe soții Geoană, Vanghelie a pornit pe urmele lor, iar la o intersecție mai întunecată i-a ordonat șoferului să blocheze mașina paparazzilor cu mașina sa. Nervos, edilul s-a dat jos de pe scaunul din dreapta și s-a dezlănțuit:

Dialogul dintre paparazzi și Vanghelie poate fi ascultat urmărind clipul de mai jos, realizat de cei de la WOWbiz.ro!

[responsive_youtube

Foto:ziaruldeinvestigatii.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare