ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Calatoriile cu autobuzele, troleibuzele si tramvaiele din Timisoara se pot plati DIRECT cu cardul, de maine

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) anunță că, începând de mâine, călătorii care utilizează transportul în comun din capitala Banatului își pot plăti călătoriile folosind un simplu card bancar contactless.

Așa cum au anunțat reprezentanții STPT încă de anul trecut, călătorii care utilizează troleibuzele, tramvaiele și autobuzele care asigură transportul în comun din Timișoara își vor putea plăti călătoriile direct în mijlocul de transport în care au urcat, cu ajutorului cardului bancar. ”Astfel, începând de marţi, 19.03.2019, biletele vor putea fi achiziţionate de călători direct din unele mijloace de transport în comun, plătind cu cardul bancar”.

STPT anunță că a montat 350 de automate de plată cu cardul (POS-uri), pe mai multe mijloacele de transport în comun ale Societăţii de Transport Timişoara. Termenul limită pentru dotarea tuturor mijloaceleor de transport este luna iunie. Astfel, călătorii vor putea plăti călătoria scanând cardul bancar ”contactless”, în mijloacele de transport în comun care vor fi dotate cu automatele de plată (POS). Valabilitatea chitanţei dată de POS-urile montate în mijloacele de transport va fi de 60 de minute.

”Preţul unui bilet va fi de 2,5 lei, acelaşi cu un bilet achiziţionat de la punctele noastre de vânzare bilete şi abonamente. În cel mai scurt timp, urmează să fie montate câte trei POS-uri în autobuzele lungi, două în autobuzele scurte, două în troleibuze, două în tramvaie şi câte unul în garniturile tramvaielor, în vaporaşe şi în tramvaiul turistic. Proiectul se derulează în colaborare cu Banca Comercială Română”, precizează reprezentanții STPT.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore