Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriTraseul liniei S3 se prelungeste, incepand de saptamana viitoare

Traseul liniei S3 se prelungeste, incepand de saptamana viitoare

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) anunță că traseul liniei de transport școlar S3, care pornește de pe strada Mareșal Constantin Prezan, străbate Bd. Sudului și ajunge pe Bd. C. D. Loga, va fi prelungit.

Linia S3 care duce elevii din sudul Timișoarei la instituțiile de învățământ din centrul urbei de pe Bega va avea, începând de luni, 27 ianuarie, un traseu prelungit. Astfel, microbuzele care asigura transportul școlar vor avea capătul de linie pe strada Mareșal Alexandru Averescu, la intersecția cu strada Drubeta, în loc de vechea configurație în care veiculele STPT întorceau pe strada Mareșal C-tin Prezan.

Stațiile dus/întors ale microbuzelor de pe linia S3 vor fi următoarele: ”Averescu” (situată la intersecția străzii Mareșal Alexandru Averescu cu Calea Martirilor 1989, după intersecție – sensul spre strada Drubeta), perechea de stații ”Profi Averescu” (situate pe strada Mareșal Al. Averescu, la intersecția cu străzile Teodor V. Păcățean, sensul spre strada Drubeta, și Martir Alexandru Ferkel-Șuteu – sensul spre Bd. Sudului, dupa trecerea de pietoni, lângă magazinul Profi), perechea de statii ”Profi Drubeta” (situate pe strada Mareșal Al. Averescu, la intersecția cu strda Drubeta, în fața magazinului Profi – sensul spre bulevardul Sudului, respectiv lângă stația de taxi, la aprozar – sensul spre strada Drubeta), ”Prezan” (stație existentă L15 troleibuz, situată pe strada Mareșal C-tin Prezan la intersecția cu Calea Martirilor 1989, sensul spre Bd. Sudului, la Baricada), ”Ivan” (situată pe strada Mareșal C-tin Prezan cu strada Nicolae Ivan, lângă spălatoria auto – sensul spre Bd. Sudului).

Ora de plecare de la capăt de linie se face de la ”Profi Drubeta”, de la ora 07:05.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

STPT prelungeşte programul autobuzelor Expres 6, pentru Vest Fest!

Ca urmare a desfăşurării festivalului VEST FEST organizat în perioada 10-12 iunie, la Aerodromul...

Circulația mijloacelor de transport în comun, dată peste cap în weekend, din cauza unor șantiere

În zilele de 15 și 16 aprilie, mai multe linii de transport public local...

Noi modificări în traseele mai multor mijloace de transport în comun! Vezi aici despre ce e vorba

Începand cu data de 5 aprilie, în programele și traseele de circulație vor interveni...