20121014_145728-800x600

Duminică 11 noiembrie 2012 are loc ultima etapă a Campionatului de Automobilism Timiş, gazdă fiind, asemeni ultmei ediţii – Comloşu Mare. Competiţia auto a ajuns la etapa a XI-a, în timp ce întrecerea karturilor a ajuns la etapa cu numărul 9, aceasta fiind programataă în aceeaşi zi în şi în acelaşi loc.

Campionatul de Automobilism Timiş şi cel de Karting continuă. Dacă întrecerea auto a ajuns la etapa a XI-a în acesta an, cel de karting şi-a derulat opt etape, urmând ca odată cu etapa de automobilism să aibă loc şi cea de-a noua a Campionatului de Karting. Rally-Kart Comloşu Mare 2012 este ultima apariţie a întrecerilor cu cai-putere în acest an, cele două competiţii urmând a trage cortina după cele trei probe speciale ce vor avea loc duminică.

Rally-Kart Comloşu Mare 2012 va avea trei probe speciale, Proba Specială I (PS1) fiind programată pentru centrul comunei Comloşu Mare, în timp ce PS 2 va avea loc pe Drumul Judeţean 594, la ieşirea din Comloşu Mare spre Gottlob. Proba Specială cu numărul 3, ultima a întrecerii auto, va avea loc, aşa cum ne-au obişnuit organizatorii – pe iarbă (macadam).

Startul în concurs se va da la ora 10:01 pentru maşini, şi la 11:30 pentru karturi, organizatorul – Comisia de Automobilism şi Karting din cadrul ACR Timiş – anunţând că în această zi, circulaţia în zona de „acţiune” a concursului, va fi întreruptă între orele 09:00 – 15:00. Festivitatea de premiere a câştigătorilor va avea loc la primăria din localitatea timişeană, începând cu ora 17:00.

Pentru cei interesaţi de înscrierea în competiţia judeţeană, aceasta se va face până în data de 8 noiembrie 2012, între orele 13:00 – 15:00, la sediul Universal Consulting din Timişoara, de pe strada Intrarea Doinei, nr. 1, sc. A, et. 3, ap. 14, informează un comunicat emis de organizatorul competiţiei – Ladislau Giurisici, preşedintele Comisei de Automobilism şi Karting Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.