Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După „Dembo”, a venit rândul lui Romulus Petrescu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

ACS Poli Timişoara continuă campania începută cu ocazia partidei cu Luceafărul Oradea, „Din respect, pentru gloriile fotbalului timişorean!”, prin care cei mai valoroşi foşti jucători ai echipei de pe Bega sunt „cinstiţi” cu lovitura de începere a meciurilor disputate acasă de alb-negri. Luni, lovitura de începere a meciului cu FC Argeş va fi dată de Romulus Petrescu.

Clubul ACS Poli Timişoara continuă să îi cinstească pe cei care au scris istorie pentru fotbalul timişorean. După ce în partida disputată de ACS Poli, pe stadionul Dan Păltinişanu, săptămâna trecută, în compania Luceafărului din Oradea, a cărei lovitură de începere a fost dată de legenda Emerich Dembrovschi, la meciul cu FC Argeş, conducerea alb-negrilor a pregătit publicului o nouă surpriză. Astfel, mâine, 29 octombrie, la partida ACS Poli Timişoara – FC Argeş Piteşti, lovitura de începere va fi dată de Romulus Petrescu, unul dintre cei mai valoroşi jucători din istoria echipei de fotbal Politehnica Timişoara.


Romulus Petrescu s-a născut în 26 septembrie 1948, în localitatea Maia (judetul Cluj). La începutul carierei acesta a evoluat la Crişul Oradea şi CFR Cluj. În 1974, Petrescu avea să se transfere la Politehnica Timişoara. A făcut parte din generaţia care a evoluat în premieră pentru clubul alb-violet în competiţiile europene intercluburi, clasându-se pe locul 3 în Divizia A (ediţia 1977-78). Petrescu a marcat golul calificarii în „dubla” cu MTK Budapesta (în Cupa UEFA, 1978). Ulterior, a fost conducător al clubului alb-violet pentru ca mai târziu să renunţe la activitatea fotbalistică, devenind funcţionar vamal.

Partida ACS Poli Timişoara – FC Argeş Piteşti are loc luni, pe stadionul Dan Păltinişanu, începând cu ora 15:00, meciul nefiind televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

CJ Timis se lauda cu transparenta in alegerea finantarii proiectelor culturale si sportive pe anul 2019

Consiliul Județean Timiș (CJT) supune dezbaterii publice ghidurile privind finanțarea nerambursabilă din fonduri publice...

FOTO Stagiu de pregatire cat zece concursuri de judo, la Buzias, in cadrul ”DKMT JUDO CAMP 2018”

Weekendul trecut a avut loc, la Buziaş, cel mai mare stagiu de pregătire de...

Timisoara mai poate astepta: CNI finanteaza un stadion de 10.000 de locuri la Slatina

La începutul acestei săptămâni, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, anunţa că Timişoara nu...