Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

După „Dembo”, a venit rândul lui Romulus Petrescu

- Advertisement -

După "Dembo", a venit rândul lui Romulus Petrescu 1ACS Poli Timişoara continuă campania începută cu ocazia partidei cu Luceafărul Oradea, „Din respect, pentru gloriile fotbalului timişorean!”, prin care cei mai valoroşi foşti jucători ai echipei de pe Bega sunt „cinstiţi” cu lovitura de începere a meciurilor disputate acasă de alb-negri. Luni, lovitura de începere a meciului cu FC Argeş va fi dată de Romulus Petrescu.

Clubul ACS Poli Timişoara continuă să îi cinstească pe cei care au scris istorie pentru fotbalul timişorean. După ce în partida disputată de ACS Poli, pe stadionul Dan Păltinişanu, săptămâna trecută, în compania Luceafărului din Oradea, a cărei lovitură de începere a fost dată de legenda Emerich Dembrovschi, la meciul cu FC Argeş, conducerea alb-negrilor a pregătit publicului o nouă surpriză. Astfel, mâine, 29 octombrie, la partida ACS Poli Timişoara – FC Argeş Piteşti, lovitura de începere va fi dată de Romulus Petrescu, unul dintre cei mai valoroşi jucători din istoria echipei de fotbal Politehnica Timişoara.

După "Dembo", a venit rândul lui Romulus Petrescu 2
Romulus Petrescu s-a născut în 26 septembrie 1948, în localitatea Maia (judetul Cluj). La începutul carierei acesta a evoluat la Crişul Oradea şi CFR Cluj. În 1974, Petrescu avea să se transfere la Politehnica Timişoara. A făcut parte din generaţia care a evoluat în premieră pentru clubul alb-violet în competiţiile europene intercluburi, clasându-se pe locul 3 în Divizia A (ediţia 1977-78). Petrescu a marcat golul calificarii în „dubla” cu MTK Budapesta (în Cupa UEFA, 1978). Ulterior, a fost conducător al clubului alb-violet pentru ca mai târziu să renunţe la activitatea fotbalistică, devenind funcţionar vamal.

Partida ACS Poli Timişoara – FC Argeş Piteşti are loc luni, pe stadionul Dan Păltinişanu, începând cu ora 15:00, meciul nefiind televizat.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore