5.000 de euro, premii pentru o competiție ciclistă la Lugoj: Cupa Max Ausnit

- Advertisement -
Sâmbătă, 19 iulie 2014, a fost programată cea de-a treia ediție a Cupei Max Ausnit cu startul din parcarea A&O Truck Stop de pe șoseaua de centură a municipiului Lugoj. Competiția de ciclism șosea este unică în Banat și printre puținele de acest gen din țară.

Faptul că este o competiție privata, face ca acest eveniment sportiv să se adreseze atât cicliștilor amatori cât și profesioniștilor. Traseul propus de organizatori are o lungime de 88 de kilometri și se desfășoară în împrejurimile Lugojului, îmbinând cățărări solicitante cu zone de plat împădurite și coborâri tehnice. Sigurul tip de bicicletă permis în competiție este cursiera.

Circulația autovehiculelor va fi restricționată pe raza localitățiilor Lugoj – Pogănești – Jurești – Barna – Săceni – Surducu Mic – Lacul Surduc – Fârdea – Hăuzești – Nădrag – Crivina – Criciova – Cireșu – Măguri – Tapia – Lugoj, între orele 10:00 și 14:00, timp în care, pe întreg traseul competiției, se vor afla agenți ai poliției rutiere și comisari de traseu.

Câștigătorii concursului vor primi cupe și medalii realizate cu grijă de artizani deosebiți și premii în bani, care se apropie de suma de 5.000 euro. Aceast eveniment este organizat de Clubul de Turism ”Concordia” Lugoj în parteneriat cu Primăria Municipiului Lugoj și Consiliul Județean Timiș și poate avea loc doar datorită sponsorului A&O Truck Stop.

La ediția precedentă a Cupei Max Ausnit au participat campioni ai acestui sport precum și cicliști din Italia, Ungaria și SUA, dintre care, o parte, s-au înscris deja și pentru această ediție. Înscrierea este gratuită și se poate face AICI.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Ajungem MARI Timis caută voluntari pentru copiii din Lugoj. Dai o mana de ajutor?

Programul educațional ”Ajungem MARI” Timiș caută cel puțin 30...

Pe modelul Timisoara, Lugojul va primi noua autobuze electrice de la MDRAP

Nouă autobuze electrice, 3 stații de încărcare şi 9...

INCREDIBIL! Bradul de Craciun din Lugoj, tarat pe asfalt, printre masini parcate VIDEO

Mașini avariate, praf cât cuprinde și oameni șocați de...

Incredibil! Primaria Lugoj are apartamente ANL si locuinte sociale, dar nu are cui sa le acorde

Primăria Municipiului Lugoj se află într-o situaţie ciudată. Deși...

Din aceeași categorie

Categorii Populare