AcasăStiriSport5.000 de euro, premii pentru o competiție ciclistă la Lugoj: Cupa Max...

5.000 de euro, premii pentru o competiție ciclistă la Lugoj: Cupa Max Ausnit

Sâmbătă, 19 iulie 2014, a fost programată cea de-a treia ediție a Cupei Max Ausnit cu startul din parcarea A&O Truck Stop de pe șoseaua de centură a municipiului Lugoj. Competiția de ciclism șosea este unică în Banat și printre puținele de acest gen din țară.

Faptul că este o competiție privata, face ca acest eveniment sportiv să se adreseze atât cicliștilor amatori cât și profesioniștilor. Traseul propus de organizatori are o lungime de 88 de kilometri și se desfășoară în împrejurimile Lugojului, îmbinând cățărări solicitante cu zone de plat împădurite și coborâri tehnice. Sigurul tip de bicicletă permis în competiție este cursiera.

Circulația autovehiculelor va fi restricționată pe raza localitățiilor Lugoj – Pogănești – Jurești – Barna – Săceni – Surducu Mic – Lacul Surduc – Fârdea – Hăuzești – Nădrag – Crivina – Criciova – Cireșu – Măguri – Tapia – Lugoj, între orele 10:00 și 14:00, timp în care, pe întreg traseul competiției, se vor afla agenți ai poliției rutiere și comisari de traseu.

Câștigătorii concursului vor primi cupe și medalii realizate cu grijă de artizani deosebiți și premii în bani, care se apropie de suma de 5.000 euro. Aceast eveniment este organizat de Clubul de Turism ”Concordia” Lugoj în parteneriat cu Primăria Municipiului Lugoj și Consiliul Județean Timiș și poate avea loc doar datorită sponsorului A&O Truck Stop.

La ediția precedentă a Cupei Max Ausnit au participat campioni ai acestui sport precum și cicliști din Italia, Ungaria și SUA, dintre care, o parte, s-au înscris deja și pentru această ediție. Înscrierea este gratuită și se poate face AICI.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente