Cristi Bărbuţ: „Alexa ne motivează, ne dă din «răutatea» lui din teren”

- Advertisement -

Chiar dacă vor avea în faţă un adversar extrem de dificil, FC Vaslui – ocupanta locului şase în clasament -, elevii lui Alexa par să fi împrumutat deja din mentalitatea noului lor tehnician. Alb-negrii sunt extrem de optimişti şi încrezători în faptul că pot scoate un rezultat pozitiv din confruntarea ce va avea loc luni seara. Unul dintre tinerii „optimişti” ai bănăţenilor este Cristian Bărbuţ, care-şi doreşte din tot sufletul o victorie pentru noul lui antrenor. „Suntem cu gândul numai la victorie. Sperăm să obţinem cele trei puncte deoarece avem foarte mare nevoie de ele. Cred că prin dăruire şi muncă le vom obţine” a spus Bărbuţ.

Bărbuţ a găsit şi motivul pentru care speră că echipa va reveni ca Pasărea Phoenix, din propria cenuşă: motivaţia pe care Alexa reuşeşte să le-o insufle elevilor săi. „Dan Alexa este foarte apropiat de noi, ne motivează foarte mult şi ne transmite acea răutate pe teren pe care a avut-o el. Pentru mine este un antrenor care mă ajută, îmi spune ce să fac, comunică mult cu mine. Venind acest şoc la echipă, noi sperăm să fie unul benefic deoarece am pierdut multe puncte contra unor contracandidate la menţinerea în Liga I. Sper că va fi un moment bun să obţinem o victorie. Prin atitudine şi dăruire sper să învingem luni” a spus micuţul mijlocaş al bănăţenilor.

Înaintea acestei etape, Poli Timişoara se afla pe poziţia cu numărul 12 în clasamentul Ligii I, şi, indiferent de rezultatul de mâine, va rămâne pe acelaşi loc, deoarece timişorenii au acumulat până acum 26 de puncte, iar echipa clasată o poziţie mai sus are deja 31 de puncte. Meciul de mâine, dintre timişoreni şi FC Vaslui, se desfăşoară pe arena Dan Păltinişanu din oraşul de pe Bega şi începe la ora 18:30.

Foto:facebook.com/ACSPoliTimisoara

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Alexandru Pelici isi începe aventura la Ripensia Timisoara. Mult mai repede decat era programat

Noul antrenor principal al Ripensiei Timișoara, Alexandru Pelici, își...

Robu, convins ca pesedistii vor fi pedepsiti teribil pentru demolarea Stadionului „Dan Paltinisanu”

Critici dure aduse de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, conducerii...

Stadionul „Dan Paltinisanu” ar putea deveni o amintire. Actul care se va vota in CJ Timis

Consiliul Judeţean Timiş face primii paşi înspre amenajarea unui...

Concurs la Teatrul Naţional Timişoara. Piesa câştigătoare care va fi pusă în operă în 2018

Ediţia din acest an a Concursului Național de Dramaturgie,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare