Marş antidrog, pe role, la Timişoara

- Advertisement -

Marş antidrog, pe role, la Timişoara 1Asociaţia Eu-România invită timişorenii să susţină proiectul „Marş Antidrog pe role Ediţia a II a – Simte Libertatea 2012”, eveniment programat pentru data de 3 noiembrie 2012. Cu această ocazie, cei pasionaţi de mersul pe role sunt invitaţi să se alăture volunatrilor asociaţiei pentru Marşul Libertăţii, participanţii urmând a afişa mesaje antidrog.

Marşul Antidrog pe role – Simte Libertatea 2012, a ajuns la ediţia a doua şi va fi organizat de Asociaţia Eu-România în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Timiş (CPECAJ Timiş) alături de Consiliul Judeţean Timiş. Scopul acestei mişcări este informarea elevilor din licee asupra efectelor consumului de droguri. Lupta împotriva drogurilor se duce de asociaţia Eu-România prin orice mijloaceş.

„Prin acest proiect, tinerii sunt în centrul atenţiei noastre permanent informaţi şi angrenaţi în activităţi proactive culturale, sportive şi sociale. În cadrul proiectului va avea loc un marş ce se doreşte a fi o sărbătoare a tuturor tinerilor, o victorie împotriva condiţionării, împotriva autodistrugerii, împotriva drogurilor, adică un marş al Libertăţii.

Tinerii sunt invitaţi la acest marş cu totul inedit, pe role, purtând mesaje cu înscrisuri împotriva consumului de droguri. Participanţii vor purta, prinse de îmbrăcăminte, propriile mesaje cu tematică antidrog, în format A4. Creativitatea lor va fi pusă în prim-plan. Vor fi jurizate mesajele, şi va avea loc premierea celor mai interesante şi sugestive mesaje antidrog. Vă invităm să participaţi la acest eveniment şi să mărşăluim împreună împotriva consumului de droguri.

Trimiteţi şi voi mesajul vostru antidrog la adresa de mail asociatiaeuromania@yahoo.com, până pe 1 noiembrie şi vă promitem un spectacol pe cinste şi premii pentru caştigătorii celor mai sugestive mesaje antidrog.

În parcarea Iulius Mall, la sosire va avea loc un spectacol oferit pe roţi de către profesioniştii pe biciclete, role sau skateboard tocmai pentru a susţine această iniţiativă. Evenimentul începe la ora 11:00 şi se va desfaşura pe traseul: Piaţa Operei – Piaţa 700 – Piaţa Mărăşti – Parcarea Iulius Mall. Vă aşteptăm!” se arată într-un comunicat al Asociaţiei Eu-România.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare