Robu, despre noile interdicţii pentru role, trotinete skateboard-uri prin centrul Timişoarei: „”Eu nu dau înapoi, să fie clar!”

Date:

„Mânați în luptă” doar de dorința de a epata, să-și poată face damblalele” – aşa îi cataloghează primarul Timişoarei, Nicolae Robu, pe cei care se dau pe role, trotinete sau skateboard-uri cu viteză foarte mare prin centrul capitalei Banatului. După ce a decis retragerea de pe ordinea de zi a şedinţei CLT de mâine a proiectului prin care urma să se interzică circulaţia cu role sau trotinete pentru a organiza o dezbatere, Robu a ţinut să facă o serie de precizări, pe Facebook. Primarul a promis că nu va da înapoi cu măsura pe care doreşte să o impună şi că dezbaterea publică este o dovadă că măsura va fi impusă legal.

„Eu nu dau înapoi, să fie clar! Am retras proiectul de HCL de pe ordinea de zi nu pentru că aș avea vreo îndoială că ce vrem să facem e bine și e necesar, ci pentru că dacă se dorește o dezbatere publică pe temă, eu am obligația legală să o organizez. Iar pentru mine, legea este sfântă! Interesant este -a câta oară?!- că „indignații” vocali nu sunt niciunul (!!!) utilizatori de mijloacele vizate, nici părinți de utilizatori, ci aceeași mixtură de frustrați, cârcotași, oponenți politic etc. -categorii în bună măsură suprapuse-, ca de obicei. (…) A fost suficient să se vorbească despre interdicție și s-a putut fără ele, fără ca cineva să fi văzut șuvoaie de lacrimi pe străzile orașului! În schimb, mii și mii de timișoreni s-au plimbat liniștiți, bucurându-se plenar de zonele nepereche dedicate pentru așa ceva ale dragului lor oraș! Mii și mii, până către ora 23! Eu pe acești timișoreni îi reprezint, pe cei mulți și tăcuți în bunul lor simț! Iar dacă pentru binele acestora trebuie să înfrunt cârcotași, frustrați, oponenți politic -o spun din nou: categorii în bună măsură suprapuse-, o fac cu plăcere!”, a scris Robu pe Facebook.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare