Peste 1.350 de joburi la „Angajatori de TOP Timişoara”. Vezi care ţi se potriveşte

- Advertisement -

Cele peste 1.350 de poziţii deschise de companiile participante acoperă o varietate de domenii de activitate, iar câteva dintre departamentele unde vor fi deschise poziţii sunt: dezvoltare software, inginerie, producţie, suport tehnic, contabilitate, achiziţii, relaţii cu clienţii. Pentru poziţiile deschise în cadrul acestor departamente companiile angajează atât juniori cât şi persoane cu experienţă.

„Planurile de recrutare pentru prima jumătate a anului sunt foarte ambiţioase, totalizând un număr total de circa 200 de noi angajaţi, având deja la finele lunii februarie 67 de noi colegi onboarding în companie. Ne dorim o pondere echilibrată din toate cele trei segmente, dat fiind faptul că pentru fiecare profil piaţa ne oferă candidaţi talentaţi. Căutăm juniors ambiţioşi, cu mult entuziasm şi putere de muncă având un număr de circa 10 poziţii libere pentru tineri absolvenţi, şi un număr de 50 de joburi pentru nivelul entry-level – cu până în 3 ani experienţă. De asemenea ne dorim şi specialişti cu peste 4-5 ani experienţă în tehnologiile căutate, având proiecte şi planuri de dezvoltare pentru un număr de alte 70 de poziţii deschise pe acest segment. Nu în ultimul rând avem circa 20 de oportunităţi deschise pentru seniors, care să ne reprezinte ca ambasadori de elită în soluţiile pe care le oferim partenerilor” a declarat Mihaela Pleşcan, HR Specialist, Atos IT Solutions and Services.

Joburile oferite sunt adresate profesioniştilor cu experienţă: Project coordinator support, Marketing Assistant, PHP Software Developer, Front-End Developer, Integration Engineer for CMDS, Senior Software Engineer (C ++), dar nu lipsesc nici poziţiile entry-level pentru studenţi, absolvenţi şi persoane la început de carieră: Sales Assistant, CNC Design Engineer, Community Manager, Senior Software Verification Engineer for RADAR Systems, Junior SAP BASIS Administrator, Project Manager şi programele de internship şi trainee: Programul Young Bankers – ProCredit Bank, programul de Management Trainee deschis de McDonald`s România sau programe de internship internaţionale, prin organziaţia AIESEC.

„În 2014 echipa Continental România va creşte cu circa 1.000 de noi membri. Vor fi recrutări pentru toate tipurile de poziţii atat entry, mid level, senior cât şi internship. În luna martie lansăm proiectul de practică de vară, pentru care recrutăm studenţi pentru domeniile: software, testare, electronică, mecanică, etc.”, spune Anica Stoica, HR Manager Continental Automotive Romania, HR Country Coordinator Continental Romania.

“Prin participarea in cadrul evenimentul Angajatori de TOP Timişoara ne dorim să acoperim cele 20 de poziţii pe care le avem deschise în următoarea perioadă. Câteva dintre poziţiile oferite în cadrul companiei Yazaki sunt: Software Engineer mid&senior level, Software Validation Engineer mid&senior level, Hardware Engineer mid level, Mechanical Engineer mid level, Requirements Engineer mid level, Functional Safety Engineer senior level, Quality Assurance Engineer mid level, Supplier Quality Assurance (SQA) Engineer mid level, QA Molding process Engineer mid&senior level, Process Engineer mid level, PFMEA Engineer mid&senior level, Customer Segment Leader senior level” ne-a informat şi Dumitru Maxim, HR Recruiter, Yazaki Component Technology.

În urma centralizării informaţiilor cu privire la poziţiile deschise de companiile participante la Angajatori de TOP Timişoara, a reieşit faptul că 27% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidaţii cu până la 1 an de experienţă, 61% pentru tinerii care au între 1 şi 5 ani de experienţă şi 13% pentru candidaţi cu peste 5 ani experienţă.

„Avem o listă de poziţii deschise în cadrul companiei pentru care sperăm să întâlnim, la acest târg de carieră, oameni potriviţi. La momentul curent, raportul pe niveluri de senioritate pentru job-urile deschise este de circa 15% entry-level, 60% mid-level şi 25% senior. Pe perioada verii, însă, avem deschise un număr de poziţii de internship, acest lucru schimbând proporţia” susţine Tiziana Brînzaş, COO, Infobest România.

În ceea ce priveşte profilul candidatului, companiile urmăresc experienţa anterioară, alături de competenţe precum: abilităţi de comunicare, lucrul în echipă, orientare spre rezultate. În cazul programelor adresate absolvenţilor, o greutate mare capătă implicarea în activităţi extracurriculare şi abilităţile personale pe care le pot demonstra în cadrul procesului de selecţie.

Pentru poziţiile deschise vizitatorii evenimentului pot aplica cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie să facă un candidat, este să intre în contul personal de pe www.hipo.ro, să selecteze iconiţa de descărcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP şi să îl printeze într-un exemplar. Evenimentul „Angajatori de TOP Timişoara” din această primăvară se bucură de susţinerea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş (AJOFM) şi a Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA). Accesul publicului va fi permis vineri – 14 martie, în intervalul 10:00–18:00 şi sâmbătă – 15 martie, în intervalul 10:00–17:00, la Centrul Regional de Afaceri, Timişoara.

„Angajatori de TOP” se extinde la nivel naţional. După ediţia din Timişoara (14-15 martie), târgul de carieră va avea loc la Iaşi în perioada 21-22 martie şi la Bucureşti în perioada 4-5 aprilie 2014.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare