Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentAngajatori de TOP Timișoara, la a șaptea ediție. Care este cea mai...

Angajatori de TOP Timișoara, la a șaptea ediție. Care este cea mai mare problemă întâmpinată de candidați și cum vor fi ajutați

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Angajatori de TOP Timișoara va avea loc, pentru a șaptea oară, săptămâna viitoare, vineri și sâmbătă, mai exact în perioada 16-17 octombrie la Centrul Regional de Afaceri. Evenimentul va reuni peste 50 de companii, care vor oferi peste 2000 de oportunități de carieră.

Una dintre cele mai mari probleme întâmpinate de către candidați în etapele de recurtare este redactarea CV-ului. Ca măsură de precauție, în ediția din această toamnă a Angajatori de TOP Timișoara, va exista un stand, CV Experts, unde specialiști HR vor oferi scurte sesiuni de consiliere în ceea ce privește redactare CV-urilor vizitatorilor, pentru a le mări șansele de angajare.

Din punct de vedere statistic, majoritatea companiilor oferă o remunerație financiară între 400 € – 700 €, pachete de relocare, dar și beneficii neconvenționale precum organizarea de schimburi interculturale, spații de relaxare pentru angajați, game rooms și biblioteci. Cei care vor vizita târgul au posibilitatea să se înscrie la cele 19 conferințe și workshop-uri susținute de companiile prezente.

„Continental îşi continuă extinderea în România şi în perioada următoare. Căutam oameni pasionaţi de industria auto, care îşi doresc să se dezvolte personal şi profesional. Ideile inovatoare, spiritul de echipă, pasiunea pentru maşini şi tehnologie de vârf sunt puse în valoare în cadrul companiei noastre”, a spus Maria Marcovici, HR Marketing Specialist Continental Automotive România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...