ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Angajatori de TOP Timișoara, la a șaptea ediție. Care este cea mai mare problemă întâmpinată de candidați și cum vor fi ajutați

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Angajatori de TOP Timișoara va avea loc, pentru a șaptea oară, săptămâna viitoare, vineri și sâmbătă, mai exact în perioada 16-17 octombrie la Centrul Regional de Afaceri. Evenimentul va reuni peste 50 de companii, care vor oferi peste 2000 de oportunități de carieră.

Una dintre cele mai mari probleme întâmpinate de către candidați în etapele de recurtare este redactarea CV-ului. Ca măsură de precauție, în ediția din această toamnă a Angajatori de TOP Timișoara, va exista un stand, CV Experts, unde specialiști HR vor oferi scurte sesiuni de consiliere în ceea ce privește redactare CV-urilor vizitatorilor, pentru a le mări șansele de angajare.

Din punct de vedere statistic, majoritatea companiilor oferă o remunerație financiară între 400 € – 700 €, pachete de relocare, dar și beneficii neconvenționale precum organizarea de schimburi interculturale, spații de relaxare pentru angajați, game rooms și biblioteci. Cei care vor vizita târgul au posibilitatea să se înscrie la cele 19 conferințe și workshop-uri susținute de companiile prezente.

„Continental îşi continuă extinderea în România şi în perioada următoare. Căutam oameni pasionaţi de industria auto, care îşi doresc să se dezvolte personal şi profesional. Ideile inovatoare, spiritul de echipă, pasiunea pentru maşini şi tehnologie de vârf sunt puse în valoare în cadrul companiei noastre”, a spus Maria Marcovici, HR Marketing Specialist Continental Automotive România.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore